ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.2.14

ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Βγάζουν τους ετεροδημότες εκτός εκλογών για να γλυτώσουν τη συντριβή!

Σε μια προσπάθεια να αποφύγει την εκλογική συντριβή κατά την διάρκεια των ευρωεκλογών, και να μην πέσουν τα ποσοστά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αθροιστικά κάτω του 27%, η συγκυβέρνηση προχωράει σε νομοθετική ρύθμιση, με την οποία θα απαγορεύει στους ετεροδημότες να ψηφίζουν στους τόπους διαμονής τους.
Έτσι εξηγείται και γιατί επέμεναν να συμπέσουν οι ευρωεκλογές με τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Οι Έλληνες θα έχουν λεφτά, να πάνε να ψηφίσουν στους δήμους τους μόνο για ένα σαββατοκύριακο, στον δεύτερο γύρο οι περισσότεροι δεν θα πάνε, με αποτέλεσμα η αποχή να είναι αισθητά μεγαλύτερη. Με αυτή την ρύθμιση θέλουν να μεταφέρουν την αποχή και στις ευρωεκλογές.
Οι ευρωεκλογές έχουν μεγαλύτερη σημασία για τους κυβερνώντες καθώς θα είναι μια μεγάλη πραγματική δημοσκόπηση και θα εκφράσει την βούληση του λαού, για το εάν νομιμοποιεί αυτή την συγκυβέρνηση στο να καταστρέφει την χώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους της Κυριακής», η νομοθετική πρωτοβουλία αναμένεται να προκαλέσει έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει αντιταχθεί και στην κυβερνητική επιλογή να συμπέσουν οι ευρωεκλογές με τη δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών.
Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν πως η κυβέρνηση αποφάσισε να καταργήσει τη δυνατότητα επιλογής για τους ετεροδημότες να ψηφίζουν στον τόπο διαμονής τους σε ειδικά εκλογικά τμήματα, που ισχύει για τις ευρωεκλογές.
 
Είναι πραγματικά απίστευτοι, θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να μείνουν στην εξουσία, ο δρόμος μέχρι τον Μάϊο είναι μεγάλος, και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Είναι ικανοί να συνδέσουν την ψήφο και με τη φορολογική ενημερότητα, προκειμένου να στερήσουν από τον κόσμο το δικαίωμα να τους στείλει...όσο γίνεται πιο μακριά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΡΧΟΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ???

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ.
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ?