ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.2.14

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αποσύρει την υποψηφιότητα Καρυπίδη ο ΣΥΡΙΖΑ


Οριστικό: Αποσύρει την υποψηφιότητα Καρυπίδη ο ΣΥΡΙΖΑ

* Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η Κουμουνδούρου δεν κατεβάζει τον Καρυπίδη υποψήφιο περιφερειάρχη

* Σήμερα ή αύριο η επίσημη ανακοίνωση

* Μοναδικό ερώτημα αν θα κατέβει ως ανεξάρτητος και ποιοι θα τον στηρίξουν

Την οριστική απόσυρση της υποψηφιότητας του Θεόδωρου Καρυπίδη αποφάσισε η Κουμουνδούρου η οποία αναμένεται να το ανακοινώσει και επίσημα σήμερα ή αύριο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες...
του iefimerida, στον ΣΥΡΙΖΑ έκριναν ότι δεν μπορούν να διαχειριστούν την υποψηφιότητά του έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με τις αντιεβραϊκές και «φιλοχρυσαυγίτικες» κορώνες του.
Βαρύ το κλίμα και έντονες αντιδράσεις
Ηδη από την Τετάρτη το κλίμα ήταν πολύ βαρύ για τον κ. Καρυπίδη, ενώ, η έκταση που πήρε το θέμα στα μέσα ενημέρωσης δεν άφησε και πολλά περιθώρια στην Κουμουνδούρου.
Αλλωστε και η Αριστερή Πλατφόρμα προεξάρχοντος του Παναγιώτη Λαφαζάνη είχαν προτείνει την απόσυρση της υποψηφιότητάς του.
Σήμερα αρκετά στελέχη του κόμματος εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην υποψηφιότητά του και, όπως όλα δείχνουν, αυτή λαμβάνει τέλος. 
Στον ΣΥΡΙΖΑ, πλέον, περνούν από κόσκινο εναλλακτικά ονόματα υποψηφίων, ενώ ερώτημα παραμένει εάν ο Καρυπίδης θα κατέβει μόνος του ως ανεξάρτητος και ποιοι θα τον στηρίξουν.
Ο βουλευτής Δημ. Στρατούλης, μιλώντας σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι, ως γνωστόν, ένας χώρος απολύτως δημοκρατικός, όπου συζητώνται όλα τα ζητήματα. 
Υπό την έννοια αυτή, πρόσθεσε, όσον αφορά τις υποψηφιότητες, για τις οποίες έχουν εκφραστεί προβληματισμοί, ενστάσεις και διαφωνίες, «θα τις συζητήσουμε σήμερα και στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, αλλά και στις οργανώσεις της Δυτικής Μακεδονίας. Βάσει της συζήτησης και των απόψεων που θα εκφραστούν, εάν έχουμε κάνει κάποια λάθος επιλογή, θα την διορθώσουμε», είπε.
Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης δεν άφησε περιθώρια παρερμηνειών τονίζοντας ότι «αν αντιληφθούμε ότι οι απόψεις οι οποίες βγήκαν στο φως της δημοσιότητας τις εννοεί ο κ. Καρυπίδης, όχι μόνο συνεργαζόμενος δεν μπορεί να είναι, αλλά ούτε από το απέναντι πεζοδρόμιο δεν μπορεί να περάσει».
Οι δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη απηχούν και τις θέσεις σχεδόν του συνόλου των μελών της Πολιτικής Γραμματείας και υπό αυτό το πρίσμα, εκείνο που απομένει να γίνει ως προς την υποψηφιότητα που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Μακεδονία, είναι να λάβουν νέες αποφάσεις τα κομματικά όργανα.


Πηγή iefimerida.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ήταν η μοναδική ευκαιρία η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας να πάψει να είναι μπλε-πρασσινο. Στείλτε τώρα εβραίους ψηφοφόρους να ψηφίσουν υποψηφιότητα Σύριζα γιατί η Κοζάνη είναι ίσως η μοναδική πόλη που δεν έχει ούτε έναν για δείγμα.