ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.5.10

Θεσσαλονίκη: Μπουγέλωσαν τον Τρεμόπουλο !


Απίστευτα πράγματα γίνονται…Αναρχικοί μπουγέλωσαν τον Μιχάλη Τρεμόπουλο, την ώρα που συμμετείχε σε πορεία εναντίον του Ισραήλ !

Σε εξέλιξη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη η πορεία καταδίκης της ισραηλινής επίθεσης στην ανθρωπιστική αποστολή για τους…

Παλαιστίνιους της Γάζας. Η πορεία ξεκίνησε από την Καμάρα, πέρασε μπροστά από το προξενείο των ΗΠΑ και κατευθύνεται προς τη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας-Θράκης.
Στην αρχή της πορείας άγνωστα άτομα πλησίασαν τον ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλη Τρεμόπουλο, του πέταξαν καφέ κι ένα μπουκάλι με νερό. Ο ίδιος είπε ότι πρόκειται για άτομα από τον χώρο των αναρχικών που είναι σε αντιπαλότητα με τους οικολόγους πράσινους και τον κατηγορούν ότι «πρασινίζει τον καπιταλισμό».

Στην πορεία συμμετέχουν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης, Παλαιστίνιοι της Θεσσαλονίκης και άλλοι πολίτες που φωνάζουν συνθήματα όπως “κάτω τα χέρια από τη Γάζα”, “λευτεριά στην Παλαιστίνη” κ.α.

taxalia

1 σχόλιο:

Μιχάλης Τρεμόπουλος είπε...

Δυστυχώς είναι η τρίτη φορά το τελευταίο διάστημα, που γίνομαι στόχος ατόμων που αυτοχαρακτηρίζονται αναρχικοί. Καθοριστικό σημείο για τα άτομα αυτά είναι η ασυμβίβαστη στάση που κρατούν οι Οικολόγοι Πράσινοι στο θέμα της βίας, την οποία κάποιοι θέλουν να πιστεύουν ότι αποτελεί θεμιτό πολιτικό τρόπο αντίδρασης.
Δυστυχώς, οι 3 νεκροί εργαζόμενοι στο κατάστημα της Marfin, ένα θλιβερό γεγονός που δικαίως δημιούργησε αγανάκτηση σε όλους όσους βλέπουν τους αγώνες τους να υποσκάπτονται και τα μηνύματά τους να διαστρεβλώνονται από ανεύθυνους και αδίστακτους επίδοξους εκφραστές τους, δεν προβλημάτισαν όλους όσους άρχισαν να φλερτάρουν με τη βίαιη αντιπαράθεση, μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Τώρα επιχείρησαν να κατεβάσουν το πανώ των Οικολόγων Πράσινων ενάντια στη βία και την αιματηρή πολεμική επιχείρηση των ισραηλινών και ως απάντηση στην άρνησή μας μου πέταξαν καφέ. Το Σάββατο μου επιτέθηκαν ως κοινοί τραμπούκοι κατά τη διάρκεια διαμόρφωσης οικοπέδου σε πάρκο από δημιουργικές κινήσεις πολιτών,
καταγγέλλοντάς με ότι "πρασινίζω τον καπιταλισμό" και "εξωραϊζω το σύστημα". Και λίγες βδομάδες πιο πριν, ομοιδεάτες τους "υπέρ της διάχυσης της επαναστατικής πρακτικής" έβαλαν εμπρηστική βόμβα στα γραφεία μας στη Θεσσαλονίκη, μεσημεριάτικα, απειλώντας τη ζωή 5 ατόμων που βρίσκονταν μέσα.
Στην πόλη που αποτέλεσε το θέατρο σειράς πολιτικών δολοφονιών, στην πόλη που εξέθρεψε συμμορίες τύπου "Καρφίτσας", οι βίαιες πρακτικές θα έπρεπε να θεωρούνται αδιανόητες από αυτούς που δηλώνουν ότι οραματίζονται έναν καλύτερο κόσμο. Φαίνεται, όμως, πως η -συχνά δικαιολογημένη- αγανάκτηση και τα αδιέξοδα που νιώθουν για το προσωπικό τους μέλλον, τυφλώνει τους νέους αυτούς.
Πιστεύω βαθύτατα πως ένας άλλος κόσμος, δημιουργικός, δίκαιος, ειρηνικός και αλληλέγγυος είναι εφικτός. Και επειδή τα μέσα για να τον επιδιώξεις δεν μπορεί παρά να ταυτίζονται με το στόχο αυτό, ελπίζω οι νέοι αυτοί να το συνειδητοποιήσουν γρήγορα. Δεν είναι ανάγκη κάθε γενιά να επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη.
Τους καλώ σε ανοιχτό διάλογο οπουδήποτε και όποτε το θελήσουν.

_______________
Μιχάλης Τρεμόπουλος
Ευρωβουλευτής

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
http://tremopoulos.eu
http://politician.to/tremopoulosmichalis
http://ecogreensalonika.wordpress.com
http://www.facebook.com/Oikologoi.Prasinoi