ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.6.10

Ολοκληρώθηκε η Συνέντευξη Τύπου των 6 που επέστρεψαν από τις φυλακές του κράτους-τρομοκράτη λαών και κυβερνήσεων

Της Μαργαρίτας Θεοδώρου
Σε αίθουσα του Πολυτεχνείου έδωσαν συνέντευξη οι 6 από τους 37 Έλληνες που βρέθηκαν στα μπουντρούμια των φυλακών του Ισραήλ, μετά την τρομοκρατική επίθεση εναντίον της νηοπομπής με ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα.
Αναλυτικά θα παρακολουθήσουμε στα ΜΜε τις φρικιαστικές περιγραφές για το σιωνιστικό καθεστώς-τρομοκράτη.
Απλώς, μεταφέρω ορισμένες παρατηρήσεις μου, που παρακολούθησα για το μπλογκ ολόκληρη τη Συνέντευξη Τύπου.
1. Συνθήκες σύλληψης και κράτησης που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τη ναζιστική θηριωδία του Χίτλερ (ηλεκτροσόκ, πυροβολισμοί με πραγματικά πυρά και πλαστικές σφαίρες, ανακρίσεις, όταν ζητούσαν γιατρό, εμφανιζόταν κάποιοι κουκουλοφόροι, συνθήκες κράτησης ζώων…).
2. Κατήγγειλαν έντονα και με μεγάλη επιθετικότητα την ελληνική κυβέρνηση, κυρίως για τα εξής:
Α. Εξέπεμψαν sos, έκαναν έκκληση για βοήθεια και το ΥΠΕΞ (διαχείριση κρίσεων), αδιαφόρησε παντελώς και μετά δεν σήκωναν το τηλέφωνο.
Γιατί κύριε Δρούτσα;
Γ. Κανείς, δεν ήλθε μαζί τους σε επαφή μέχρι την ώρα που προσγειώθηκαν σήμερα στην Αθήνα και συνεπώς όσα δήλωνε ο κύριος Δρούτσας, ο κ. Πεταλωτής και ο αριθμός επικοινωνίας που έδωσε το ΥΠΕΞ στην δημοσιότητα για να ενημερώνονται οι συγγενείς των απαχθέντων από το Ισραήλ, ήταν μία απάτη!
Επίσης, η ελληνική πρεσβεία στο Ισραήλ δεν εμφανίστηκε ΠΟΤΕ! Ούτε για να τους επισκεφθεί, ούτε να τους παράσχει νομική κάλυψη!
Αν δεν υπήρχαν υπερβολές στις τοποθετήσεις τους, θα πρέπει να δώσει απαντήσεις ο κ. Δρούτσας.
Αν αληθεύουν, πρόκειται να ζητήσει συγνώμη, ή θα παραιτηθεί για την αδιαφορία του απέναντι σε έλληνες πολίτες που κινδύνευε η ζωή τους;
Τώρα, σχετικά με την οργάνωση της Συνέντευξης Τύπου, θα ήθελα να σημειώσω τα εξής:
- Ήταν άδικη η επίθεση εναντίον των δημοσιογράφων από τον κ. Πέτρο Γιώτη, που μάλλον εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης της Παλαιστινιακής υπόθεσης, σύμφωνα και με τη σημερινή εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, συνεπικουρούμενος από τη θυγατέρα της αντιπροέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γυναικών, λόγω «σιωνιστικής πολιτικής»… Τέτοιες “συμπεριφορές” δεν βοηθούν το Παλαιστινιακό και θα μπορούσε να δώσει μια άλλη απάντηση στο γιατί αυτή η Συνέντευξη Τύπου δεν δόθηκε στην ΕΣΗΕΑ (απέναντι είναι και η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου).
Μάλλον, όσοι έχουν ιδιοκτησιακές σχέσεις με την πολιτική, θα πρέπει να πάψουν να συμπεριφέρονται ως μονάρχες. Το γράφουμε γιατί αφού πείραξε εμάς, πόσο μάλλον επαγγελματίες και έντιμους δημοσιογράφους.
Επίσης, ο γενικός δερβέναγας της Παλαιστινιακής υπόθεσης, "ξέχασε" να αναφερθεί στο ρόλο και τη σημαντική βοήθεια που πρόσφεραν στη νηοπομπή της ειρήνης για τη Γάζα, έλληνες βουλευτές και τρεις εξ αυτών ήταν παρόντες (Σακοράφα, Βουδούρης, Δρίτσας).
Αυτά, για να μην αναρωτηθούμε (δεν τώρα η στιγμή) πως βουλευτές, ενώ το επιθυμούσαν, δεν βρέθηκαν μέσα στα πλοία
sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: