ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.6.10

Το…βιος του Άκη



Ο Άκης…κινδυνεύει! Μπορεί να βρεθεί εκτός ΠΑΣΟΚ(!!) και τότε…κλάμα. Τιμωρία κι αυτή. Θυμίζει τους γελοίους που καθαρίζουν με τη φράση. «Μας τιμώρησε ο λαός». Έσβησαν οι εκλογές τις αμαρτίες τους, ο νόμος (περί μη ευθύνης κ.λπ.) τα κρίματα λαλίστατων υπουργών και η ζωή συνεχίζεται. Χωρίς δημεύσεις περιουσιών και επιστροφή των κλεμμένων. Όταν, λοιπόν, δεν σε επέλεξαν, έχεις…τιμωρηθεί! Αν δεν έγινες υπουργός, ήταν μια εξοντωτική «τιμωρία» και πάτσισες. Όπως ο κλέφτης που ομολόγησε χωρίς να επιστρέψει τα κλεμμένα, χωρίς να νιώσεις της φυλακής τα σίδερα πίσω απ’ την πλάτη του.

ΕΤΣΙ τους μάθαμε, έτσι λειτούργησαν. Άκηδες που μας έκαναν την…τιμή να μας κυβερνήσουν από υψηλά πόστα, με υψηλά «κέρδη», απολαβές και δυνατότητες. Δώσαμε σε κάτι…τσόφλια το δικαίωμα να μας κυβερνήσουν με το αζημίωτό τους. Έτσι πορεύτηκαν λαός και άρχοντες, αλλά «τον άρχοντα δει μέμνησθαι ότι ουκ αεί άρξει» και οι Άκηδες το αγνόησαν. Μέχρι που ένιωσε κι ο τελευταίος πόσα φρούτα έκοψαν απ’ το δέντρο που οι ψηφοφόροι-«ιδεολόγοι» πότιζαν με πάθος.

ΕΜΕΙΝΕ ο Άκης εκτός κοινοβουλίου. Ο παραλίγο αρχηγός με ύφος καίσαρα. Έκανε πέτρα την καρδιά, πήρε των ομματιών του κι άραξε στο «Τέσσερες Εποχές» του Παρισιού. Ύστερα μοίρασε…μπομπονιέρες. Χρήμα υπήρχε, υπεράνω υποψίας ο υπ’ αριθμ. 2 και το αισθητήριό του έδειξε…Offshore. Ποιος, πώς και γιατί να ανιχνεύσει τα βήματά του, να ψάξει για το χρήμα στα θησαυροφυλάκια και την προέλευσή του, γιατί να τα βάλεις με τον…σύντροφο που θύμιζε Ανδρέα και «ιστορικό» ΠΑΣΟΚ; Ωστόσο, τον πονηρό ρωμιό δεν τον (ξε)γελάς. Ακόμα κι αν ρίχνει τούμπες στο κονάκι σου για το ρουσφέτι. Σε πιάνει πριν τον πιάσεις στον ύπνο κι ας ήσουν υπουργός, ας ήταν ψηφοφόρος.

ΤΟ νεοκλασικό άλλαξε χέρια, για λόγους…προληπτικούς. Όχι και…τριπλάσιο φόρο ο (κάθε) πολιτικός που το’ χει σε κακό να πληρώνει. Πού να το’ ξερε ο Άκης πως θα΄ ρθουν χρόνοι χαλεποί, λαός εξοργισμένος και «Σταύρωσον» αντί για «Ωσαννά». Ωστόσο, κάντε του φύλλο-φτερό το…βιος και μόνο οι «επιστροφές» θα μας πείσουν και θα μας συγκρατήσουν.

Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

thanikolaidi@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: