ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.6.10

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ….ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΣ

Παπακωνσταντίνου συνεντευξιαζόμενος. Απευθύνει εύλογο ερώτημα ο δημοσιογράφος: «Κύριε Υπουργέ δεν σας φοβίζει το ενδεχόμενο αυτά τα σκληρά οικονομικά μέτρα που εφαρμόζετε να σας απομακρύνουν από το ακροατήριο που παραδοσιακά σας στήριζε με την ψήφο του;». Η αγέρωχη απάντηση του Υπουργού Οικονομικών πιστοποιεί την απομάκρυνση: «Κύριε Μαχαίρα, δεν θα απολογηθούμε επειδή σώσαμε τη Χώρα από τη χρεοκοπία». Μα, θα απολογηθείτε -ΠΡΕΠΕΙ, επιτέλους, να απολογηθείτε- Υπουργέ μας, επειδή οδηγήσατε τη Χώρα στην χρεοκοπία! Οι κινήσεις σας να «σωθεί» η Χώρα είναι αντίστοιχες με αυτές του εποχουμένου νεανία που, οδηγώντας χωρίς δίπλωμα το αυτοκίνητο του μπαμπά και έχοντας ολίγο αίμα στο αλκοολικό του σύστημα, τραυματίζει βαριά ανυποψίαστο πεζό πάνω στο πεζοδρόμιο, και μετά καλεί ασθενοφόρο για να μεταφέρει το αιμόφυρτο ψυχορραγούν θύμα στο Νοσοκομείο. Τι απαντάει ο ασυνείδητος οδηγός στην ερώτηση αν φοβάται τις συνέπειες τις πολλαπλής απερισκεψίας του; Κατά τον κύριο Παπακωνσταντίνου η σωστή απάντηση είναι: «Δεν θα απολογηθούμε επειδή καλέσαμε ασθενοφόρο να σώσει τον τραυματία». Αχ, κύριε Υπουργέ μας, με τέτοιες απαντήσεις, δηλαδή με τέτοια μυαλά και τέτοιες πολιτικές, όχι μόνον το ακροατήριο που σας στήριζε αλλά το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας (και ιστορίας) απομακρύνεται τάχιστα και θα απομακρυνθεί κι άλλο από το «Κίνημά» σας, ίνα πληρωθή το ρηθέν και γεγραμμένον (για να θυμηθείτε και τις ευαγγελικές σας καταβολές) «μεταξύ ημών και υμών χάσμα μέγα εστήρικται»…
οπωπητήρ
Φ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι οικογένειες των θυμάτων της αιματηρής καταστολής των διαδηλώσεων υπέρ της δημοκρατίας, τον Ιούνιο του 1989 στην πλατεία Τιενανμέν, κάλεσαν και πάλι την κοκκινη φασιστικη Κίνα να βάλει τέλος στη σιωπή που περιβάλλει τα γεγονότα αυτά με αφορμή την 21η επέτειο της σφαγής, την Πέμπτη.

Σε ανοικτή επιστολή, 128 μέλη της οργάνωσης των Μητέρων της Τιενανμέν, στην οποία συμμετέχουν οικείοι των θυμάτων, κατήγγειλαν τη σιωπή των δικτατορικων κινεζικών Αρχών αναφορικά με την απόφαση του καθεστώτος να καλέσει το στρατό για να θέσει ένα αιματηρό τέλος στο κίνημα τη νύκτα της 3ης προς την 4η Ιουνίου 1989.

«Οι κινεζικές κομμουνιστικές αρχές θα έπρεπε να είχαν ακούσει τις φωνές μας, όμως εξακολουθεί να μην υπάρχει απάντηση» αναφέρεται στο κείμενο, το οποίο καταγράφει τα επανειλημμένα αιτήματα της οργάνωσης για διάλογο και διεξαγωγή έρευνας.

Η οργάνωση διερωτάται μήπως οι Αρχές «περιμένουν να πεθάνουμε για να εξαφανιστεί το πρόβλημα με φυσικό τρόπο» αναφέρεται στην επιστολή που διανεμήθηκε από τη μη κυβερνητική οργάνωση Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Κίνα, η οποία έχει την έδρα της στη Νέα Υόρκη.

Εκατοντάδες, ίσως χιλιάδες διαδηλωτές, φοιτητές και πολίτες που τους συμπαραστέκονταν, σκοτώθηκαν τη νύκτα της 3ης προς την 4η Ιουνίου 1989, όταν τα ειρηνικα....κινεζικά άρματα μάχης βγήκαν στους δρόμους του Πεκίνου.

Με διαταγή του Ντενγκ Σιαοπίνγκ, ο στρατός επενέβη για να καταστείλει τις ειρηνικές διαδηλώσεις υπέρ της δημοκρατίας, οι οποίες είχαν ήδη διαρκέσει επτά εβδομάδες. Η Κίνα έχει αποσιωπήσει το θέμα μέχρι σήμερα.