ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.5.10

Ο κ Μαντέλης σε ρόλο…Σαμψών;


Του καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Για τη διαφθορά και αδιαφάνεια που έχουν διαβρώσει το «μεδούλι» της ελληνικής κοινωνίας, για διεφθαρμένους πολιτικούς, κρατικούς λειτουργούς, επιχειρηματίες, γιατρούς, δικηγόρους, δικαστικούς, δημοσιογράφους, αστυνομικούς, ιερωμένους ακούσαμε πολλά στη διάρκεια των τελευταίων δύο δεκαετιών αλλά ΔΕΝ βιώσαμε μέχρι σήμερα την πολυπόθητη ΚΑΘΑΡΣΗ στο μέγεθος και στην έκταση που θα μας έδινε ελπίδες για εξυγίανση των δομών και των θεσμών του κοινωνικού μας συστήματος!

Η συλλογική μας εμπειρία γινόταν χειρότερη μέρα-με-τη-μέρα ακριβώς επειδή ΟΛΟΙ διαπιστώναμε και τα ΜΜΕ μας επιβεβαίωναν ότι ΟΡΘΑ αισθανόμασταν να έχουμε χτυπήσει πάτο και τίποτε ΔΕΝ μας σώζει εφόσον οι ΕΝΟΧΟΙ ΔΕΝ οδεύουν στις φυλακές και το πλιάτσικό τους (το ανέφερε στην Κομοτηνή και ο κ Πρωθυπουργός) δεν δημεύεται!

Όταν οι πυλώνες που στηρίζουν το κοινωνικό σύστημα είχαν σαπίσει ανεπανόρθωτα από την ΔΙΑΦΘΟΡΑ το ερώτημα ήταν και παρέμενε ποιός Έλληνας ή ποιά Ελληνίδα θα είχε το σθένος, την ειλικρίνεια και την απαιτούμενη συμβολική μυϊκή δύναμη να σπρώξει τους πυλώνες και να πέσει η σκεπή να τους πλακώσει ΟΛΟΥΣ;

Η πρόσφατη εμφάνιση και δημόσια παραδοχή για ΧΟΡΗΓΙΑ του τέως Υπουργού και κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ κ Μαντέλη εύλογα γεννά, εξαιτίας και του τρόπου που έγινε, το αναπάντεχο ερώτημα:

«Μήπως, τελικά, δεν ήταν αυτό που όλοι νομίσαμε, δηλαδή ΚΥΝΙΣΜΟΣ, αλλά προσωπική απόφαση να διαδραματίσει ρόλο σύγχρονου Σαμψών αυτό που έκανε ο τέως πολιτικός; Μήπως, δηλαδή, ο κ Μαντέλης συμπεριφερόμενος ως Έλληνας ΣΑΜΨΩΝ στην δημόσια ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής παραδοχή του έδωσε στο σαθρό ΠΟΛΙΤΙΚΟ μας σύστημα που λειτούργησε ως ΔΙΑΦΘΟΡΕΑΣ θεσμών και δομών, συλλογικής και ατομικής συνείδησης των Ελλήνων το τράνταγμα που χρειαζόταν για να επιταχυνθεί η κατάρρευσή του; Μήπως πρέπει να δούμε τον κ Μαντέλη ως σύγχρονο Σαμψών που έκανε, επί τέλους, αυτό που οι Έλληνες ευχόμασταν και περιμέναμε να κάνει κάποια στιγμή, κάποιος πολιτικός;”

Ρωτάω εγώ, εσείς τι λέτε;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι συμμορίες κ καθηγητά στην "μοιρασιά" πάνω διαλύονται ιδιαίτερα εάν κάποιο μέλος τους ανακαλύψει ότι πήρε...λιγότερα!
Τελικά ο Μαντέλης ξεκίνησε το...ξήλωμα...