ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.6.10

ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ "ΕΠΕΛΑΣΗΣ" ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!! ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΑΠ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ

ΝΤΡΟΠΗ!
Για να μην πούμε κάτι πιο βαρύ.
Η σημερινή κατοχική κυβέρνηση αποδεικνύει κάθε μέρα όλο και πιο πολύ τον "υπηρεσιακό" της ρόλο.
Πατριώτες μας Έλληνες "απελαύνονται" (κάντε κλικ στη φώτο για ανάγνωση, ΤΑ ΝΕΑ) δηλαδή χαρακτηρίζονται ως εγκληματίες από την χώρα των Διεθνών Τρομοκρατών και των δολοφόνων που επιτελούν την γενοκτονία ενός ολόκληρου λαού .
Αν είναι δυνατόν οι συμπατριώτες μας να απελαύνονται από την χώρα των κατά συνείδηση δολοφόνων και ο Πρωθυπουργός ανενδοίαστα να παραπλανά την κοινή γνώμη με δηλώσεις αναίσχυντες και κατάπτυστες ως προς την αλήθεια. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ".... αναμένουμε από το Ισραήλ τον γρήγορο ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ των Ελλήνων πολιτών!!!!
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ ΜΙΛΑΣ ΡΕ!!! ΑΠΑΤΗ!!??

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! Ο ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΣΣ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΤΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Διεθνές δίκαιο

Η απέλαση μπορεί βεβαίως να αφορά μονομερή κρατική πράξη ή αστυνομικό μέτρο που αφήνεται στην ευχέρεια των διωκτικών και διοικητικών Αρχών μιας κυρίαρχης Χώρας που να μην απαιτείται και ιδιαίτερη αιτιολογία, πλην όμως η πράξη αυτή καθ΄ αυτή ενδιαφέρει το Διεθνές Δίκαιο αφού μπορεί να επιφέρει αποτελέσματα με διεθνή αντίκτυπο που να επηρεάσουν διεθνείς σχέσεις.
Στο κράτος του οποίου είναι υπήκοος ο απελαθείς παρέχεται η διακριτική δυνατότητα ν΄ απευθύνει διαμαρτυρία, μέσω διπλωματικής οδού προς τη Χώρα που έλαβε το μέτρο της απέλασης υπηκόου του και ειδικότερα όταν εκτιμάται ότι το μέτρο αυτό επιβλήθηκε αυθαίρετα, αβάσιμα(¹), παράτυπα μέχρι και παράνομα κατά την αντίληψη πάντα του Διεθνούς Δικαίου.

Συνεπώς για να είναι νόμιμη μια τέτοια πράξη κατά το Διεθνές Δίκαιο θα πρέπει να βασίζεται σε πραγματικούς σοβαρούς λόγους που να ανταποκρίνονται σε αναγκαιότητα παρούσα και πραγματική(²). Συχνά στις διεθνείς σχέσεις μεταξύ κυρίαρχων Χωρών παρατηρείται το μέτρο αυτό της απέλασης να χρησιμοποιείται άλλοτε ως καταπιεστικό μέτρο στα πλαίσια άσκησης κάποιων αντιποίνων και άλλοτε ως μέτρο ανταπόδοσης επί άλλων γεγονότων. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο χαρακτηρισμός της πράξης ως νόμιμης και επιτρεπτής εξετάζεται από το Δ.Δ. ανάλογα με τη φύση, τον χαρακτήρα και την έκταση των αντιποίνων ως μέτρων που λαμβάνονται.

  • (¹) Στηριζόμενο σε αμφίβολη έρευνα.
  • (²) Δεν μπορεί να στηρίζεται σε φαντασιώσεις ή πιθανούς (μελλοντικούς) κινδύνους.

Ομαδική απέλαση

Ιδιαίτερη κατηγορία αποτελεί η ομαδική απέλαση ξένων υπηκόων σε περίπτωση πολέμου ή εδαφικών μεταβολών κυριαρχίας που επέρχεται μετά τη σύναψη συνθήκης ειρήνης δια της οποίας και τερματίζεται η εμπόλεμη καταστάση. Αν και σ΄ αυτές τις περιπτώσεις το μέτρο της απέλασης αποτελεί αντικείμενο συζήτησης ως προς τη διεθνή νομιμότητα, εντούτοις τυγχάνει τελείως απαράδεκτο σε καιρό ειρήνης.

πληροφοριες απο wikipedia

Δεν υπάρχουν σχόλια: