ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.6.10

Υπουργοί σε χρόνο πρό Χριστού…

aΗ είδηση είναι άκρως μελαγχολική, αλλά και διδακτική. Στο σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο, υπήρξαν εντονότατες συγκρούσεις μεταξύ υπουργών που παραμένουν προσκολλημένοι στο πάλαι ποτέ κρατικιστικό κόμμα του ΠΑΣΟΚ και του υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος παρουσίασε μια σειρά αποκρατικοποιήσεων. Το πλάνο του υπουργού σε μια “κανονική” χώρα της δημοκρατικής Δύσης θα είχε χαρακτηριστεί συνηθισμένο. Στη σημερινή, όμως, σοβιετική Ελλάδα ξεσήκωσε θύελλα κρατικίστικων διαμαρτυριών, με κύριο σλόγκαν (γνωστό από τη δεκαετία του ‘80) “μην πουλάτε τα ασημικά”.

Έτσι, λοιπόν: Βρισκόμαστε μπροστά στις ίδιες εμμονές που μας οδήγησαν σε αδιέξοδο. Στο ρόλο του κράτους ως επιχειρηματία, όσο αποτυχημένο κι αν είναι το κράτος (κάθε κράτος, αλλά κυρίως το ελληνικό) φαίνεται ότι οι σημερινοί υπουργοί επιμένουν, σε αντίθεση με την κοινή λογική, με την παγκόσμια εμπειρία, με τα δεδομένα της οικονομίας μας. Κόντρα στο ρεύμα μια ζωή.

Φυσικά οι αποκρατικοποιήσεις δεν προχώρησαν. Τα “ασημικά” έμειναν στο κράτος. Αντίθετα με ό,τι συμβαίνει σε ΟΛΕΣ τις χώρες που αναπτύσσονται οικονομικά και διασφλαίζουν ποιότητα και επίπεδο ζωής στους πολίτες τους. Εμείς, εδώ, καρφωμένοι στο σοβιετικό μοντέλο του άκρατου κρατισμού. Μια ζωή…

Τα Πραγματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: