ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.6.10

Μήπως ξέρει κανένας σας πόσο στοιχίζει μια καλή καραμπίνα επαναληπτική και αν έχουν αυξηθεί οι πωλήσεις τώρα τελευταία ;



Σήμερα μου ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ . Τον είδα και τρελάθηκα , γιατί ;

Γιατί με μικρότερη κατανάλωση από τον προηγούμενο θα πληρώσω 68 % παραπάνω .

Δηλαδή , είχα αύξηση στα δημοτικά τέλη από 27ευρώ στα 42 , αύξηση στην ΕΡΤ παρ όλο που δεν έχω τηλεόραση , από 6,69 στα 10,59 ευρώ . Αύξηση στα πάγια της ΔΕΗ από 11,86 στα 17,45 , η δε kwh από 20,48 πήγε στα 28,38 . Στον προηγούμενο λογαριασμό ή τράπεζα μου κράτησε προμήθεια 0,50 ευρώ ενώ παλιότερα κρατούσε 0,30 ευρώ .

¨Ήδη τα δώρα Χριστουγέννων Πάσχα και Καλοκαιριού τα κάνανε μισά και μάλιστα γίνανε επιδόματα από δώρα και θα διαιρεθούνε με το 12 ή με το 14 , κάποια αλχημεία θα κάνουν και εδώ , και θα μπούνε λέει στον μισθό κάθε μήνα .

Η κόρη μου δούλευε σε ένα γραφείο με....

..πτυχίο πανεπιστήμιου και δύο γλώσσες άπταιστα με 800 ευρώ μισθό , αλλά λόγο του ότι είχανε μείωση στην δουλειά , της είπανε ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σου δεν μπορούμε να σε πληρώνουμε άλλο , δεν τους κατηγορώ γι αυτό .


Δεν υπάρχουν σχόλια: