ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.6.10

ΠΡΥΤΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Aγαπητό tolimeri,

Πριν από μερικούς μήνες αποφασίσαμε ως ομάδα να διεκδικήσουμε την ψήφο σας για την ανάδειξή μας στις πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου μας όχι από τη φιλοδοξία να προβληθούμεδεν την έχουμε ανάγκη. Ούτε από την επιθυμία να αποκτήσουμε εξουσία και επιρροήδεν μας ενδιαφέρει. Επιδιώξαμε και επιδιώκουμε την εκλογή μας στην ανώτατη διοίκηση του Πανεπιστημίου μας για να αλλάξουμε τον τρόπο που αυτό σήμερα λειτουργεί.

Χωρίς να περιοριζόμαστε σε συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις νομίζουμε ότι η οργάνωση και η διοίκησή του υστερεί σε νομιμότητα και διαφάνεια, σε ποιότητα και αποτελεσματικότητα. Η αναβολή των προγραμματισμένων πρυτανικών εκλογών, καθώς και η διεξαγωγή τους τελικά με εκλογικούς καταλόγους, την αξιοπιστία των οποίων κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί, αποτελούν μια εμφανή αδυναμία άσκησης στοιχειώδους ελέγχου νομιμότητας. Όμως, έτσι μειώνεται το κύρος και η εμβέλεια του πρώτου πνευματικού ιδρύματος στη χώρα. Ενός ιδρύματος, του οποίου το συγκριτικό πλεονέκτημα και το δυναμικό αφήνεται εν πολλοίς να αδρανεί και να παρακμάζει.

Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που δεν το ανέχεται πλέον όχι μόνο η πανεπιστημιακή μας κοινότητα, αλλά ούτε η κοινωνία, που αναμένει από εμάς δράσεις και πρωτοβουλίες «κοινής λογικής» και «ακαδημαϊκής δεοντολογίας». Πέρα από τα μικροσυμφέροντα και τους συμβιβασμούς, πέρα από τα μισόλογα και τη διαχειριστική αντίληψη των πραγμάτων.

Απευθυνόμαστε, λοιπόν, ξανά προς τα επίλεκτα μέλη της πανεπιστημιακής μας κοινότητας με την ευθύτητα, την αποφασιστικότητα και την εντιμότητα, που ξέρουν πως μας διακρίνει. Ας μην υποτιμήσουμε τούτη την ύστατη στιγμή ότι μια πραγματική ευκαιρία διανοίγεται τώρα μπροστά μας για την ουσιαστική και όχι διαχειριστική αλλαγή στα πανεπιστημιακά δρώμενα στο ΕΚΠΑ. Η ψήφος μας την προσεχή Δευτέρα είναι στρατηγικής σημασίας. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Σας καλούμε να πορευτούμε μαζί προς ένα άλλο μέλλον. Το μήνυμα της εντολής είναι πλέον σαφές. Το σαθρό καθεστώς καταρρέει και υποχωρεί. Το αύριο αρχίζει τώρα.

Υποψήφιος Πρύτανης: Μανώλης Φραγκούλης,

Yποψήφιοι Αντιπρυτάνεις:

Μιχάλης Κουτσιλιέρης,

Αντώνης Μακρυδημήτρης,

Γιάννης Πανούσης.



Φραγκούλης Μαν. Καθ. Βιοχημείας
Πρόεδρος Βιολογικού, Σχολή Θετ. Επιστ.
Υποψ. Πρύτανης

Κουτσιλιέρης Μιχ. Καθ.Φυσιολογίας
Ιατρική Σχολή
Υποψ. Αντιπρύτανης
Μακρυδημήτρης Αντ. Καθ.Διοικ.Επιστ.
Τμήμα ΠΕΔΔ, Σχολή ΝΟΠΕ
Υποψ. Αντιπρύτανης
Πανούσης Γιαν. Καθ. Εγκληματ.
Τμήμα Μ.Μ.Ε.
Υποψ. Αντιπρύτανης





http://sites.google.com/site/unfefr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: