ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.6.10

Κατέρρευσε το μοναδικό “επιτυχημένο” παράδειγμα εφαρμογής του ΔΝΤ. Κάντε PR τώρα για να το κρύψετε από τους ιθαγενείς του ΓΑΠ.

Όταν παρουσιάζαμε ένα προς ένα τα παραδείγματα “αποτυχίας” του ΔΝΤ, είχαμε συμπεριλάβει και την Ουγγαρία. Εδώ, κάποιοι εξακολουθούσαν να την παρουσιάζουν ως επιτυχημένο μοντέλο. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ επιτυχημένο μοντέλο.

Τώρα λοιπόν, που κατέρρευσε και αυτό, μάλλον θα θησαυρίσουν (πάλι) οι γνωστές δύο εταιρείες pr και οι δημοσιογραφικοί μαϊντανοί. Ως γνωστόν, όπως έχουμε και το παράδειγμα της Siemens, δεν δίδονται ποτέ απ’ ευθείας φράγκα στους “λειτουργούς της ενημέρωσης”. Αυτό το τάισμα γίνεται από τις pr companies.

Γι’ αυτό τονίζαμε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ για τη Siemens. Παρά μόνο τα τρία τρανταχτά ονόματα στο ημερολόγιο του Χριστοφοράκου.

Η μόνη λύση για το ΔΝΤ είναι ο Πούτιν. Όπως και στη Ρωσία, απαιτείται ένας Έλληνας ή Ελληνίδα “Πούτιν” που θα διαλύσει μεθοδικά όλες τις λεόντειες συμφωνίες αφού ξεκαθαρίσει με κάθε τρόπο τους τιποτένιους της ελίτ και τα παραπαίδια τους (πολιτικά και επιχειρηματικά). Υπάρχει;

Η δραματική κατάσταση της ευρωπαϊκών οικονομίας και ειδικά ορισμένων χωρών, προκαλεί πανικό στις διεθνείς αγορές με τα χρηματιστήρια να καταγράφουν σημαντικές απώλειες. Στην Ελλάδα το φράγμα των 1.500 μονάδων έσπασε κάτω από απανωτές αρνητικές ειδήσεις και με το φόβο ότι η χρεοκοπία είναι ante portas. Όμως, όπως όλα δείχνουν, η κρίση μετατρέπεται σε ντόμινο και επηρεάζει κι άλλες χώρες. Ούγγρος αξιωματούχος δήλωσε ότι η χώρα του είναι πολύ κοντά στη χρεοκοπία, προκαλώντας ταραχή στην Ευρώπη καθώς η Ουγγαρία είναι η πρώτη χώρα της ΕΕ που μπήκε στο ΔΝΤ. Εκτάκτως, μέλη του ταμείου μεταβαίνουν στη Βουδαπέστη για συνομιλίες με την κυβέρνησης.

Όλοι πλέον τρέμουν στην ιδέα της κατάρρευσης της Πορτογαλίας, Ισπανίας και Ιταλίας. Κόκκινος συναγερμός έχει χτυπήσει στις Βρυξέλλες καθώς το ευρώ δέχεται απίστευτες πιέσεις και βρίσκεται στο 1,20 δολάρια.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η ΕΤ συνεχίζει και αγοράζει “τοξικά” ομόλογα από γαλλικές τράπεζες, ομόλογα του ελληνικού δημοσίου. Το “μάζεμα” αυτό εκτιμάται από πολλούς ότι η χώρα μας πολύ σύντομα θα κηρύξει στάση πληρωμών.

- Το ευρώ υποχώρησε έναντι του δολαρίου στο 1,2017, στα χαμηλότερα επίπεδα της τελευταίας τετραετίας, ενώ λίγο πριν τις 5 το απόγευμα τα χρηματιστήριο του Μιλάνου και της Μαδρίτης κατέγραφαν απώλειες 3,60%, το Παρίσι 2,73% και το Λονδίνο και Φρανκφούρτη 2%.

- Μεγάλη πτώση άνω του 5% καταγράφει και το χρηματιστήριο της Αθήνας, υποχωρώντας κάτω από τις 1.500 μονάδες. (Antinews)

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: