ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.6.10

Μίλησαν τηλεφωνικά οι σφαγείς των Βαλκανίων…

Οι εμπνευστές και θιασώτες (Χ. Κλίντον – Γιώργος Παπανδρέου) της τελευταίας εθνοκάθαρσης στην Ευρώπη είχαν χθες τηλεφωνική συνομιλία. Έλειπε βέβαια ο μεγάλος μαέστρος, ο Γερμανός τότε Καγκελάριος.

Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, είχε χθες τηλεφωνική συνομιλία με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν η κατάσταση στη Γάζα, το ζήτημα του Ιράν και άλλα περιφερειακά θέματα.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, κ. Κρόουλι, στη συνομιλία τους η κα Κλίντον και ο κ. Παπανδρέου εξέτασαν «κάποιες ιδέες» σχετικά με τον χειρισμό του θέματος του Ισραήλ.
Ο ίδιος τόνισε ότι οι ΗΠΑ συζητούν με άλλες χώρες «ένα ευρύ φάσμα επιλογών» που θα επιτρέψουν στη διεθνή κοινότητα να βοηθήσει το Ισραήλ να ανταποκριθεί στις προκλήσεις από τη μια να προσφέρει περισσότερη βοήθεια στους κατοίκους της Γάζας, και από την άλλη να απαντήσει στις θεμιτές ανησυχίες που έχει.
Στο πλαίσιο αυτό, πρόσθεσε ο Αμερικανός αξιωματούχος, η κα Κλίντον επιθυμεί να δει τί είναι διατεθειμένο να πράξει το ίδιο το Ισραήλ, αλλά και πώς μπορούν να βοηθήσουν οι ΗΠΑ και η διεθνής κοινότητα γενικότερα.

Κακά μαντάτα λοιπόν για τηνπεριοχή αφού οι εμπνευστές και υποστηρικτές του ισλαμοφασισμού άρχισαν τις συνομιλίες και τις “ανησυχίες”.

Η ίδια η Carla Del Ponte, ο Ιαβέρης του Σερβικού λαού παραδέχτηκε για το εμπόριο φρίκης που αποδεδειγμένα λάμβανε χώρα κατά τη διάρκεια του “εμφυλίου” στο Κόσσοβο. Η ίδια μάλιστα είχε δηλώσει ότι σιώπησε μπροστά στα ντοκουμέντα που είχε στα χέρια της, λόγω “πιέσεων”. Η πραγματικότητα όμως φαίνεται πως είναι ακόμα χειρότερη αφού ακόμη και ύστερα από την “Ειρηνευτική επέμβαση” των Νατοϊκών δυνάμεων στο Κοσσυφοπέδιο, τα ίδια ανθρωπόμορφα κτήνη συνέχιζαν τις φρικιαστικές τους ενέργειες.

Η έρευνα σταμάτησε “έντεχνα” στο γεγονός των “αιχμάλωτων” στρατιωτών που κομματιάστηκαν από τις δυνάμεις του UCK και τα όργανα τους στάλθηκαν σε “άγνωστους” παραλήπτες. Αυτό μεταφράζεται ως “εκτέλεση αιχμαλώτων πολέμου” που μέχρι στιγμής βαφτίζονται ως “αγνοούμενοι”. Όπως ακριβώς οι σφαγιασθέντες “αγνοούμενοι” της Κύπρου.

http://www.oraelladas.gr/wp-content/uploads/2007/11/papandreou2.jpg

Οι φωτογραφίες όμως που ακολουθούν, είναι ισχυρές ενδείξεις ότι οι μισάνθρωποι εγκληματίες συνέχισαν τη δράση τους και μετά την κατάληψη του Κοσσυφοπεδίου από τις Νατοϊκές δυνάμεις. Όχι εναντίον Σέρβων στρατιωτών αλλά άμαχων αγροτών. Συνδύαζαν ευχάριστα δουλειά και διασκέδαση, αφού ο ανθρώπινος πόνος έχει ισχυρό πελατολόγιο.

Οι εκτελεσθέντες αγρότες ήταν 14, στο χωριό Γκράτσκο, τον Ιούλιο του 1999. Με τις ευλογίες της ειρηνευτικής δύναμης.

Η φωτογραφίες – ντοκουμέντο από τα σφαγιασθέντα θύματα (άμαχους Σέρβους αγρότες). Προσοχή, είναι αυστηρώς ακατάλληλες.

Η κατάσταση των θυμάτων παραπέμπει σε παρόμοιες περιπτώσεις άλλων εμπόλεμων περιοχών αλλά και τις πρόσφατες καταγγελίες Παλαιστινίων με ανάλογες φωτογραφίες.

Να σημειώσουμε ότι αγνοούνται ακόμη 960 πολίτες από μειονότητες στο Κόσοβο (κυρίως Σέρβοι) που απήχθησαν μετά την έλευση της Νατοϊκής δύναμης. Οι άνθρωποι αυτοί απλώς απήχθησαν και εξαφανίστηκαν χωρίς κάποιος να ζητήσει λύτρα ή άλλα ανταλλάγματα για την επιστροφή τους.

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: