ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.6.10

Η ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΑΝΕΙ ΕΔΑΦΟΣ.ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΑΝΤΙΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΜΕΤΩΠΟ ΡΩΣΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ Κ.Α.


ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Η κινητοποίηση με τη συγκρότηση μετώπου αντιμπίλντεμπεργκ από τις ραγδαία ανερχόμενες νέες δυνάμεις ρωσίας, κίνας, Νότιας Αμερικής, αλλά και Ιαπωνίας γύρισε σε μπούμερανγκ την τελική επίθεση των περιούσιων σιωναζί της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ για τη συγκρότηση παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Ολα τα δημοσιεύματα και ανταποκρίσεις από την πρώτη μέρα της διάσκεψης που ξεκίνησε σήμερα στο ισπανικό ξενοδοχείο Dolce Sitges, νότια της Βαρκελώνης, παρουσιάζουν ως αποτυχημένη την ετήσια συνάντηση της Λέσχης “πολιτικού και κοινωνικού προβληματισμού” η οποία ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή. Τα ρεπορτάζ των δημοσιογράφων είναι όλα στη γραμμή “σας καταλάβαμε κατεργάρηδες, τα σχέδιά σας δεν περνούν”. Είναι φανερό ότι κάποιος συσχετισμός παίχτηκε και αυτή τη φορά χάθηκε για τα νεοταξίτικα καθάρματα, γεγονός που καθυστερεί την υλοποίηση των σχεδίων τους.

Οι “Έλληνες” που συμμετέχουν είναι έντεκα , μεταξύ των οποίων τέσσερις πολιτικοί, τρεις επιχειρηματίες, δύο οικονομολόγοι πρώην πρόεδροι Τραπεζών, ένας δημοσιογράφος μέλος του ΕΛΙΑΜΕΠ και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ. Σύμφωνα με τη λίστα συμμετεχόντων που έχει διαρρεύσει, θα συμμετάσχουν οι ακόλουθοι. Αρχικά δίνεται ο κωδικός της χώρας τους.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: