ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.6.10

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΣΒΗ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΣΚΑΡΕΛΗ

E-mail

kaskarelisΑποδίδοντας πλήρως την εικόνα της ελληνικής πραγματικότητας, τα κακώς κείμενα, τις χρονίζουσες ανοιχτές «πληγές» που συνεχίζουν να ταλαιπωρούν ελληνικό οικοδόμημα, είτε αυτό ονομάζεται ελληνικό δημόσιο, είτε διαφθορά, είτε φοροδιαφυγή, ο πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον, Βασίλης Κασκαρέλης σε αποκλειστική συνέντευξη στο μηνιαίο περιοδικό “The Washington Diplomat” παραδέχεται ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν ακόμα περισσότερο, πριν ξεκινήσει να σημειώνεται βελτίωση. Για τον Έλληνα Πρέσβη, η επιβολή των νέων αυστηρών μέτρων θα έχει συνέπειες εντός της ελληνικής κοινωνίας –όσο επίπονο και αν είναι-, επιφέροντας σθεναρές αντιδράσεις και αναταραχές, ωστόσο επισημαίνει ότι «δεν υπάρχει άλλος δρόμος, η κατάσταση πρέπει να αλλάξει. Αν χρεωκοπήσουμε, τα πράγματα θα είναι ακόμα χειρότερα», ενώ η σημερινή ελληνική πραγματικότητα αποτελεί απόρροια τριών παρογόντων: του αντίκτυπου της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, της κακοδιαχείρησης της κατάστασης από την προηγούμενη κυβέρνηση, καθώς και της γενικότερης «αταξίας»που επικρατεί στα οικονομικά της Ελλάδας την τελευταία τριακονταετία.

Για το ελληνικό συγκριτικό πλεονέκτημα, τον τουρισμό, ο έλληνας πρέσβης εκτιμά ότι «δεν είμαστε πλέον τόσο ανταγωνιστικοί», όσο χώρες γύρω από την Ελλάδα, οι οποίες αργά αλλά σταθερά επένδυσαν στην υποδομή, κερδίζοντας στην βιομηχανία του τουρισμού, περισσότερο από ό,τι η Ελλάδα.

Πάντως ο κ. Κασκαρέλης, πάντα από ένα ρεαλιστικό πρίσμα που τον διακρίνει στις προσεγγίσεις του, δεν αφήνει κανένα περιθώριο ωραιοποίησης της ελληνικής πραγματικότητας, πέρα από αυτό που πραγματικά υπάρχει. Ακόμα και για το θέμα της προσέλκυσης επενδύσεων στην Ελλάδα από ελληνοαμερικανούς, ένα θέμα για το οποίο έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά -και αρκετά αισιόδοξα- σενάρια, ο ίδιος προσεγγίζει το θέμα με τον ίδιο ρεαλισμό: στις επιχειρήσεις δεν υπάρχει χώρος για συναισθηματισμούς (σ.σ. οπότε καταρρίπτεται εκ προοιμίου κάθε ισχυρισμός περί στήριξης της Ελλάδας από επιχειρηματίες ελληνικής καταγωγής εκτός και αν οι συνθήκες προσφέρουν τις προϋποθέσεις για κερδοφόρες επενδύσεις), οπότε αυτό που οφείλει να κάνει η Ελλάδα είναι η παροχή σταθερού περιβάλλοντος, ικανού να προσελκύσει όσους ενδιαφέρονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟ ΕΓΚΥΡΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: