ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.5.10

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ Ε.Κ.Σ.Ε.Δ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ (ΠΕΙΡΑΤΕΙΑΣ) ΤΩΝ ΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΛΟΙΩΝ? ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ!



Το συμβάν με την πειρατεία ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ από Ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις σε ΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ πλοίο αποτελεί την πλέον κραυγαλέα υπόθεση παραβίασης των διεθνών κανόνων του δικαίου της Θάλασσας.
Το όλο γεγονός πέρα από την ανάδειξη της εγκληματικής δράσης των φασιστοειδών της κυβέρνησης του Ισραήλ καταδεικνύει και την μίζερη και υποτελή σημερινή κυβέρνηση της χώρας η οποία σήμερα επιβεβαίωσε ότι είναι η μαριονέτα του διεθνούς σιωνιστικού κατεστημένου .
Η επίσημη ΣΙΩΠΗ επιβεβαιώνει την ενοχή τους αλλά και μαρτυρά ότι η σημερινή κυβέρνηση της χώρας δεν είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!
Ας πάρουμε τα πράγματα ένα προς ένα για να καταδείξουμε δια των ερωτημάτων ότι η χώρα μας με την παρούσα κυβέρνηση είναι ένα αναλώσιμο πιόνι της διεθνούς σκακιέρας υπό της αμαχητί ευλόγίες των σημερινών κτβερνώντων!
Α. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ
Β. ΤΟ ΚΑΘ ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΛΟΙΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας Διάσωσης (RCC PIRAEUS) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑΥΣΙΠΛΟΪΑΣ

Σε προηγούμενη ανάρτηση μας καταγγείλαμε την "παράδωση" του Ελληνικού πλοίο στους Ισραηλίτες πειρατές από την ίδια μας την χώρα!!!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!!!! ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΚΣΕΔ ΤΗΣ 31/5/2010 ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ!!
ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ"
Ενημέρωση 05:20 Αιματηρή επίθεση των Σιωνιστών στο Στόλο της Ελευθερίας

Στις 4:50 ο σιωνιστικός στρατός έκανε επίθεση με ελικόπτερα και φουσκωτά ενάντια στο Στόλο της Ελευθερίας. Με χρήση πραγματικών πυρών κατέλαβε πρώτα το τουρκικό επιβατηγό. Στη συνέχεια επιτέθηκαν στη Σφενδόνη και στα δυο τουρκικά φορτηγά, τα οποία επίσης κατέλαβαν. Η Ελεύθερη Μεσόγειος συνέχισε την πορεία της. Κάλεσαν το σκάφος να παραδοθεί και πλήρωμα και επιβάτες αρνήθηκαν. Φουσκωτά με άνδρες των σιωνιστικών ενόπλων δυνάμεων κατευθύνονται προς το ελληνικό σκάφος. Υπάρχουν διάφορες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τις οποίες δεν μπορούμε να αναπαράγουμε πριν τις επιβεβαιώσουμε

05:30 Συνέχεια της προηγούμενης είδησης. Η «Ελεύθερη Μεσόγειος» είναι το μόνο πλοίο που δεν έχει καταληφθεί. Αρνείται να υπακούσει στις εντολές του Ισραηλινού ναυτικού και δηλώνει πως περιμένει οδηγίες από την ελληνική κυβέρνηση.


Βουλευτές και μέλη της Πρωτοβουλίας προσπαθούν να επικοινωνήσουν με το υπουργείο Εξωτερικών αλλά μέχρι τώρα δεν απαντούν τα τηλέφωνα.

05:57 Μόλις μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο Τάκης Πολίτης, μέλος της ελληνικής αποστολής. Οι Ισραηλινοί ανεβαίνουν στο πλοίο με γάντζους. Κατήγγειλε την πράξη πειρατείας του σιωνιστικού κράτους στα διεθνή χωρικά ύδατα. Η ελληνική κυβέρνηση, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες και τις εκκλήσεις του πληρώματος και των επιβατών της «Ελεύθερης Μεσογείου», δεν έκανε τίποτα για να προστατεύσει το ελληνικό σκάφος και τους έλληνες πολίτες. Η επικοινωνία του Τάκη Πολίτη κόπηκε απότομα. Το τελευταίο που πρόλαβε να πει είναι πως όλοι είναι πλέον κρατούμενοι. Προφανώς, του άρπαξαν το τηλέφωνο από τα χέρια.
===================================================================
ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ Ο ΒΑΓΓΕΛΛΗΣ ΠΙΣΣΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΛΑΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ Ε.Κ.Σ.Ε.Δ. ΤΟΥ ΥΠτΠΟ


ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!! ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ
====================================================================
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ!!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΜΙΣΘΑΡΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΩΝ!!!

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡτΠΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (ορα δεξια φωτο) ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΕΚΣΕΔ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΒΗΚΕ ΣΕ "ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ" ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΥΤΟΥ!

Ο ΚΑΘ ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΔΩΣΕ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΚΣΕΔ Υποναύαρχος ΛΣ ΜΑΓΙΑΤΗΣ Γεώργιος (ΑΜ 656) ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΚΣΕΔ/ΚΕΠΙΧ.???
ΠΟΙΟΥ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΩΨΕ Ο ΘΑΛΑΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ??

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΝΑΓΛΥΦΑ Η ΕΠΙΤΗΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ !! ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ "ΣΙΓΗΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ"??? ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΠΙ ΔΡΟΥΤΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΑΠ-ΤΣΑΝΤ!!!.....
ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΑΣ ΑΙΤΗΘΕΙ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΚΣΕΔ Ή ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗ "ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΣ" .... ΣΠΑΝΙΖΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ!! .....ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ "ΠΡΟΔΟΣΙΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΩΝ

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΜΗΣ ΧΩΡΑΣ..........
ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ!!! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: