ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.6.10

"Οι Έλληνες ξυλοκοπήθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα"

<span class=MSG-1" height="854" width="600">Χειρόγραφη επιστολή- κόλαφος για τις συνθήκες σύλληψης και κράτησης των ακτιβιστών από τις Αρχές του Ισράηλ φέρνει στο φως το Insider.

Η επιστολή των Γιάννη Καρυπίδη και Θόδωρου Μπούκου συντάχθηκε την Τρίτη στις φυλακές της Beersheba και επιδόθηκε στον πρέσβη της Ελλάδας στο Ισραήλ Κυριάκο Λουκάκη.

Οι δύο κρατούμενοι μιλούν για την επίθεση που δέχθηκε η διεθνής νηοπομπή για την Γάζα. "Έγινε χρήση πραγματικών πυρών" τονίζουν.

"Οι Ισραηλινοί κομάντος με προτεταγμένα τα όπλα εφόρμησαν στα πλοία, χτύπησαν βάναυσα Ελληνες επιβαίνοντες ασκώντας σωματική βία και χρησιμοποιώντας όπλα ηλεκτροσόκ", σημειώνει η επιστολή.

"Η βιαιότητα των Ισραηλινών συνεχίσθηκε και στο λιμάνι του Ashdod ... όπου Έλληνες ξυλοκοπήθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα και 3 από αυτούς μεταφέρθηκαν στο νοσκομείο ή σε ξεχωριστούς χώρους κράτησης", σημειώνουν οι δύο ακτιβιστές.

Τα μέλη της πρωτοβουλίας "Ένα Πλοίο για την Γάζα" καλούν την ελληνική κυβέρνηση να διακόψει τις διπλωματικές σ΄χεσεις με το Ισραήλ και δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τις αποστολές στην Γάζα "μέχρις ότου να πάψει να υπάρχει εκεί το μεγαλύτερο στρατόπεδο συγκέντρωσης του 21ου αιώνα".

insider

========================================================================

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ:

Προς κύριο Δρούτσα Υπουργό ΓΙΑΠΗ αμόρφωτο και με πλαστό βιογραφικό! που καταλαμβάνει θέση λόγω τσατσιάς με τον έτερο επίσης αμόρφωτο αλλά διακεκριμένο όμως "απατεώνα" υποχείριο κατοχικό Πρωθυπουργό επονομαζόμενο και ως ΓΑΠ.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ...

ΣΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΩΝΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘ ΕΞΙΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ..... ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ!! ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ..... ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ!!! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΖΕΛΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: