ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.6.10

Πετρέλαιο και βιοκαύσιμα


Η καταστροφική πετρελαιοκηλίδα που δημιουργήθηκε από τη διαρροή αργού πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού συνεχίζει να εξοντώνει το οικοσύστημα της περιοχής. Οι προσπάθειες για τον περιορισμό της έχουν ουσιαστικά αποτύχει ενώ τα ποσά που έχουν δαπανηθεί ήδη ξεπερνάνε τα 750 εκατομμύρια δολάρια. Η ζημιά υπολογίζεται να ξεπεράσει τα 2,5 δις δολάρια για την τοπική αλιεία ενώ ο τουρισμός θα ζημιωθεί τουλάχιστον κατά 3 δις δολάρια. Η οικολογική καταστροφή απλά δεν μπορεί να υπολογιστεί. Οι κοραλλιογενείς ύφαλοι και η πανίδα του Κόλπου εξοντώνονται καθώς η κηλίδα επεκτείνεται προς τις ακτές των ΗΠΑ.

Αυτό το τραγικό ατύχημα υπενθυμίζει ότι η μόλυνση που προκαλούν τα ορυκτά καύσιμα δεν περιορίζεται μόνο κατά την καύση τους αλλά και σε όλη την διαδρομή τους, από την εξόρυξη μέχρι την διανομή τους στα πρατήρια. Ουσιαστικά οι αρνητικές συνέπειες της χρήσης των ορυκτών καύσιμων δεν έχουν προσδιοριστεί ποτέ επακριβώς γιατί τα συμφέροντα πίσω από τις μεγάλες αδελφές εταιρίες του πετρελαίου είναι τεράστια. Αντίθετα γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια να συκοφαντηθούν τα βιοκαύσιμα, ακριβώς από τα προαναφερόμενα συμφέροντα, υπολογίζοντας κάθε πραγματική και φανταστική πιθανότητα πρόκλησης μόλυνσης, από την στιγμή που παράγεται το . λίπασμα που χρειάζονται τα ενεργειακά φυτά μέχρι και την τελική τους καύση.

Οι οικολογικές οργανώσεις πιέζουν με κάθε τρόπο ώστε να βεβαιώσουν ότι για την παραγωγή βιοκαυσίμων θα προκληθεί η ελάχιστη δυνατή μόλυνση κατά την διάρκεια όλου του κύκλου παραγωγής και χρήσης τους. Καλά κάνουν γιατί οι μεγάλες πετρελαϊκές αδελφές που είχαν αφεθεί να λειτουργούν ανεξέλεγκτα ουσιαστικά κατέστρεψαν τον πλανήτη στο βωμό του κέρδους. Όμως δεν πρέπει να βλέπουμε τα φύλλα και να χάνουμε το δάσος. Μεταξύ των επιπτώσεων χρήσης ορυκτών καυσίμων και βιοκαυσίμων απλά δεν υπάρχει σύγκριση. Η πρόσφατη καταστροφή είναι μόνο ένα από τα χιλιάδες τραγικά παραδείγματα που επιβεβαιώνουν την ανάγκη απεξάρτησης από το αργό πετρέλαιο.

Angel Dimou

Δεν υπάρχουν σχόλια: