ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.6.10

Οι φονιάδες του Ισραήλ επιβιβάστηκαν στο Rachel Corrie

Το ιρλανδικό πλοίο MV Rachel Corrie, το οποίο μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας, κατελήφθη από ισραηλινούς στρατιώτες. Όπως μεταδίδει στον δικτυακό της τόπο η οργάνωση Free Gaza, οι στρατιώτες έκαναν χρήση πυρών και κατέλαβαν το σκάφος. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.

Στο MV Rachel Corrie επιβαίνουν Ιρλανδοί και Μαλαίσιοι ακτιβιστές, μεταξύ αυτών και η κάτοχος του βραβείου Νομπέλ Ειρήνης του 1976, Μαϊρίντ Μαγκουάιρ και ο Ντένις Χάλιντεϊ, πρώην αξιωματούχος του Ο.Η.Ε. Νωρίτερα, οι Ισραηλινοί είχαν καλέσει τον καπετάνιο του πλοίου να κατευθυνθεί στο λιμάνι Ασντότ, ωστόσο, το πλήρωμα του Rachel Corrie ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει την πορεία του προς τη Λωρίδα της Γάζας. Το φορτηγό πλοίο Rachel Corrie, που έχει ναυλωθεί από μια ιρλανδική οργάνωση για να μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας, συνοδευόταν επί ώρες από ισραηλινά πλοία.
Η παλαιστινιακή επιτροπή υποδοχής που περιμένει το πλοίο στη Γάζα, ανέφερε ότι το Rachel Corrie αναχαιτίσθηκε χωρίς βία περίπου 35 μίλια (65 χλμ) ανοιχτά της Γάζας. Την ίδια ώρα, ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταγίπ Ερντογάν, συνεχίζει τον «πόλεμο» δηλώσεων κατά του Ισραήλ. Εφημερίδα του Λιβάνου αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός της Τουρκίας σχεδιάζει να συμμετάσχει ο ίδιος σε επόμενη αποστολή βοήθειας στη Γάζα, συνοδεία πολεμικού σκάφους.
piazza

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ :
ΙΣΡΑΗΛ:"Δεν υπάρχει περίπτωση το Rachel Corrie να φτάσει στην Γάζα"


Δεν υπάρχουν σχόλια: