ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.5.10

Εβραίικος.τσαμπουκάς

ΜΟΝΟ τα ελληνικά του ήταν θαυμάσια. Η φάτσα, η μάπα, η μύτη (του Σιάμι Μιονί-εκπροσώπου του Ισραηλινού στρατού) ήταν σχεδόν αποκρουστικά και ο λόγος του εβραϊκών.συμφερόντων. Σε όλα «απάντησε» ο τύπος και ο δημοσιογράφος της ΝΕΤ με τη βία (και με τη σιχασιά του) κρατούσε το μικρόφωνο. Και πήγε μακριά η φωνή του απίθανου ψεύτη, για να διαμορφώσει αντιλήψεις. Όπως γουστάρουν τ' αφεντικά του και αυτονών τα (μακρινά) αφεντικά.

ΓΕΜΙΣΑΝ νεκρούς και τραυματίες τα καράβια της ανθρωπιστικής βοήθειας, μύρισε η ατμόσφαιρα εβραίικο καμπανταηλίκι, ξύπνησε ο αντισημιτισμός, παγκόσμια, στις συνειδήσεις και περιμένουμε. Τι; Τίποτα! Ούτε τον ΟΗΕ να πάρει μέτρα, ούτε μια καταδίκη από πλευράς Αμερικανών. Και, βέβαια, δεν είναι αφελείς οι απανταχού της γης. Σκέπτεται ο μέσος κάτοικος αυτού του πλανήτη θυμάται, τα ζυγιάζει κι ο νους του ανατρέχει στην Ιστορία. Την εκκλησιαστική και όχι μόνο. Να ο Χριστός κι απέναντι τα θηρία που τα κατευθύνουν Γραμματείς και Φαρισαίοι. Αυτοί τον σταύρωσαν και το κρίμα απάνω τους. Και η εύνοια των ισχυρών, που εξασφαλίζει παρόν και μέλλον στον «επιούσιο λαό». Για να διαφεντεύει τους λαούς της περιοχής, με εντολές από μακριά.

ΚΙ άρχισαν να ψάχνουν για «στοιχεία» που ευνοούν τον δολοφόνο και καταδικάζουν το θύμα. Μια προβοκάτσια πεντακάθαρη, μια στρατιωτική επιχείρηση απέναντι σε άοπλους και τα λαγωνικά «βλέπουν» μαχαίρια να μπήγονται σε λαιμούς ισραηλινών και παραβλέπουν τα πυρά που γέμισαν αίμα το κατάστρωμα.

ΠΗΡΑΜΕ δείγμα «μέτρων», από πλευράς Αμερικανών. «Θα το ψάξουν» κι όταν οι εντυπώσεις ξεθωριάσουν και οι μνήμες αποδυναμωθούν, θα το περάσουν, στην παγκόσμια κοινότητα σαν ένα σύνηθες και τυχαίο επεισόδιο. Με τους λαούς να θλίβονται, αλλά να ζαρώνουν σε μια χούφτα λαού-χωροφύλακα στη Μεσόγειο. Με πυρηνικά που δεν ενόχλησαν τους Αμερικανούς-ευαίσθητους σε «εμπλουτισμένο ουράνιο». Με νοοτροπία εβραίου που σταύρωσε το Χριστό και σταυροκοπιέται, με θράσος ανείπωτο που ακουμπάει σε ισχυρές πλάτες και σε λαούς, τριγύρω, ανίκανους να του σπάσουν τον τσαμπουκά. Γιατί; Γιατί τους Άραβες τους κυβερνούν βασιλιάδες και δικτάτορες αμερικανικών.συμφερόντων.

Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

thanikolaidi@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: