ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.6.10

Ο Γιώργος δεν ελέγχει καμία κατάσταση.


Γιάννης Παπαϊωάννου

Όπως και στο θέμα με τα spread και την οικονομία όπως στο θέμα διαπραγμάτευση με την Τρόικα, όπως στο θέμα ΔΝΤ έτσι και στο θέμα εξεταστικών έχει χαθεί ο έλεγχος σε απόλυτο βαθμό. Μήνες με διαρροές μέτρων επί μέτρων σχεδίων προθέσεων νομοσχεδίων. Διαρροές για ελέγχους του ΣΔΟΕ για σκάνδαλα για δήθεν σκάνδαλα και γενικώς. ο αριθμός των οποίων αυξάνεται κάθε λεπτό που περνά. Ο κάθε ένας κάνει, λέει, πράττει, αξιολογεί, διαρρέει και σχολιάζει ότι θέλει, όπως θέλει, όποτε θέλει οπού προλάβει και για όποιο θέμα προφτάσει. Μια κυβέρνηση πλακωμένη με όσους έχει προλάβει και σε σύγκρουση με κάθε κοινωνική ομάδα

Η κοινωνία μεταβάλετε σε ένα απίστευτο «Νιανια» εντελώς μηδενιστικό ανισσόροπο και εξαιρετικά επικίνδυνο καθώς βιώνουμε ένα απίστευτο κοινωνικό πολιτικό οικονομικό μπάχαλο. Ένα μπάχαλο το όποιο βρίσκει χώρα και θεριεύει καθημερινά από την απουσία ενός στιβαρού χεριού ενός καθαρού μυαλού ενός στοιχειώδους σχεδιασμού.

Παρατηρούμε μήνες τώρα και στα ΜΜΕ και στα blogs την περιγραφή μιας κοινωνίας σε φάση γενικής μπαχαλοποίησης.

Μπαχαλοποίηση που τοποθετεί τον κάθε μπαχαλάκια των Εξαρχείων στην γωνιά της Ιστορίας παράλυτο ανήμπορο μπροστά στη μεγαλοσύνη του πράγματος. Ένα σαστισμένο παιδαρέλι με μολότοφ στο χέρι που απειλεί να κάψει ένα αμάξι ένα σπίτι να σπάσει μια τζαμαρία και κάνει χίλια ευρώ ζημιά. Ένας μπαχαλάκιας σε ευθύ ανταγωνισμό με την κυβέρνηση που τα έχει κάνει όλα αυτά σε ασύλληπτες κλίμακες.

Χρεοκοπήσαμε, ήρθε το ΔΝΤ, οι ξένοι ξεπουλούνε, οι μισθοί κόβονται, οι συντάξεις εξατμίζονται, τα μαγαζιά μας κλείνουν, χώρα μας γίνεται Ρουμανία, σε όλο τον κόσμο μας αποκαλούν κηφήνες οι κλεφτρόνια που θα του φάμε το Φαί των πιαδιων τους και δεν θα έρθουν εδώ για τουρισμό.

Όλα είναι στο μυαλό θα πει κάποιος και θα συμφωνήσω ότι εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημα.

tag: προσευχηθείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια: