ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.6.10

Αγωνιούν για τα.δωράκια


ΔΕΝ άφησαν χώρο ασύλητο. Αυτοί με τα μαχαιροπήρουνα κι απέναντί τους το δημόσιο, ανίσχυρο, ελκυστικό (για φάγωμα), χωρίς προστάτη, συνήγορο και αντιστάσεις. Το κατασπάραξαν! Κι εμείς; Θεατές απλοί, άμωμοι και αμόλυντοι; Όχι, βέβαια. Συχνά και συνεργοί! Θυμήσου τον νεοέλληνα να ανεμίζει τη σακούλα με τα φάρμακα που τα μισά θα τα πετάξει. Καμάρωσέ τον στο κονάκι του βουλευτή να στήνει τούμπες για ρουσφέτι, να ρημάζει το ταμεία του «συνεργαζόμενος» με τον γιατρό και να γεμίζει τσέπες «παραϊατρικών».

ΚΙ ύστερα; Τώρα; Όσο κι αν είναι οργανωμένοι οι μαφιόζοι, κάποιοι χάνουν τον ύπνο τους τη νύχτα, και τη μέρα τρέχουν να προλάβουν το «κακό», καταϊδρωμένοι και αγωνιώντες. Τι κάνεις, αν από στιγμή σε στιγμή σου βγάζουν τ' όνομα και σου κρεμούν κουδούνια; Δίνεις τον υπερ πάντων αγώνα. Μέτωπο με τους άλλους (μαφιόζους), άμυνα και αντίσταση.

ΜΕΘΟΔΟΣ απλή. Αποδυναμώνεις την κατηγορία σε βάρος σου. Αποκλιμακώνεις τα επίπεδα ενοχής σου με τη διασπορά της σε 300.000 σελίδες(!). Συγχρόνως.το ρίχνεις στο μικρό και ασήμαντο. Σχεδόν καλαμπουρίζεις. «Δεν αξίζει», σου λέει, «ο κόπος. Για πενταροδεκάρες (απάτης και κλεψιάς); Στραφείτε στα μεγάλα, πιάστε μεγάλα ψάρια, αφήσετε μας να ροκανίσουμε τη λεία.». Έτσι νομίζουν.

ΚΙ εμείς στήσαμε το δικό μας μέτωπο. Με την απλή συνταγή πως κυνηγάμε και το ΕΝΑ ευρώ που καταχράστηκαν. Δεν είναι το θέμα μόνο ποσοτικό και κατεβάσαμε τη ζυγαριά της ηθικής. Μετράμε ενοχές με βάση την πρόθεση, τη δράση τους και το αποτέλεσμα. Το ποσό (το αντίτιμο της κλεψιάς τους) έρχεται δεύτερο και, βέβαια, η δυσοσμία στα ίχνη του ολίγου ανοίγει δρόμο για την κόλαση.

ΑΥΤΗ η πρακτική θα τους εξουθενώσει. Βγαίνει στην πιάτσα τ' όνομά σου για τον λεμονοστύφτη; Τέλος η δημοσιογραφική σου καριέρα; Πρόβλημά σου. Και μη μου πεις πως το ποσό είναι γελοίο, γιατί θα σου αντιτείνουμε «γιατί πουλήθηκες τόσο φτηνά;» Τα «δωράκια» τους είναι ακριβά. Τα μεγάλα γίνονται απ' τα μικρά και «εξ όνυχος τον λέοντα γιγνώσκεις». Αν την πατήσουν στα μικρά, δεν θα φτάσουν στα μεγάλα. Αν «καούν» στον χυλό.Αυτό είναι πρόληψη. Όσο για τους «μεγάλους».διπλή την κλειδαριά (στο κελί) και επιστροφές (των κλεμμένων). Με συνοπτικές διαδικασίες. Όπως «τότε» στο.Γουδί!

Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

thanikolaidi@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: