ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.6.10

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!! ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΓ ΤΟΥ


Οι ανταλλαγές με το Βατοπέδι "εξετάζονται" από τους επικοινωνιακούς εξεταστές της Κυβέρνησης αλλά και τους εξεταστές της ΝΔ που ως στελέχη κόμματος που αναμίχθηκε άμεσα στο ανοσιούργημα "ποιούν την νήσσα" καθότι τα "συμφωνηθέντα" κάτω από το τραπέζι αποκαλύφθηκαν δια του αποφθέγματος Β. Βενιζέλου ο οποίος ερωτηθείς σχετικά επί του σκανδάλου δήλωσε
«δεν έχουμε απόδειξη δωροδοκίας αλλά απόδειξη λανθασμένης εκτίμησης». Τουτέστιν το πόρισμα της εξεταστικής για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου κατά την δήλωση Βενιζέλου δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια στο να περιμένουμε κάτι άλλο εκτός από την συμφωνηθείσα καθώς φαίνεται συγκάλυψη. Άλλωστε δεν μπορεί να υπήρχε πολίτης τούτης της χώρας που θα περίμενε και κάτι άλλο εκτός από αυτή την εξέλιξη καθόσον είναι γνωστό ότι "κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει" αφού τα κοράκια της ελληνικής πολιτικής σκηνής έχουν χεσμένη την φωλιά τους έτσι κι αλλιώς Η αποκάλυψη της ΚτΚ για τον κύριο Ξυνίδη επισφραγίζει το "ρηθέν".

Σήμερα είμαστε στην δυσάρεστη θέση να προβούμε στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του νέου Ξεπουλήματος το οποίο βέβαια δεν έχει ουδεμία σχέση με μοναστηριακούς παπάδες και καλόγερους αλλά με τους ΠΑΠΑΤΖΉΔΕΣ της πολιτικής μας σκηνής , οι οποίοι με επίκληση την ΚΡΙΣΗ και το ΔΝΤ θα προβούν σε ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ της δημόσιας περιουσίας με την αιτιολογία και το πρόσχημα του ΚΑΛΟΥ της πατρίδας !!

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ !!!!

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ απεργάζεται ο σύμβουλος Κρητικός Δρά(κος) του ΓΓ Γεωργακόπουλου του Υπουργείου Οικονομίας!!

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΛΗΜΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΜΙΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ!!!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΑΤΥΠΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
Άσχετα αν εισεπράχθηκαν αντιρρήσεις ,ο υπουργός ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ μαζί με τον ΓΓ του υπουργείου οικονομίας προωθούν την κατάργηση της ΚΕΔ η οποία αποτελεί "εμπόδιο" για τους ειδικούς χειρισμούς του ΞΕΠΟΥΛΉΜΑΤΟΣ............

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ............... ΓΙΑΤΙ Η ΚΕΔ ΕΙΝΑΙ Η "ΤΡΙΧΑ" ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ !!!!

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ
ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ..... ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!! ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ "ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?? ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ "ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΑΔΩΝ" ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ........
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .... ΑΦΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ....
ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ..... ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ............................ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΚΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΓΗ"
ΠΟΙΑ ΓΗ ΟΜΩΣ?????

* Προσοχή άλλο η Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου και άλλο η Κτηματική Υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ ΝΗΣΙΑ , ΒΡΑΧΟΙ ΜΕ ΦΑΡΟΥΣ και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!!! ....ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ!!!!

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΡΑΙΜ!!!

ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ!!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: