ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.6.10

Ξυνίδης: “Μαντατοφόροι μου είπαν ότι θα με τελειώσουν”.

Την αντίδραση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη προκάλεσε δημοσίευμα εφημερίδας που τον εμπλέκει στο σκάνδαλο Βατοπεδίου.

Ξυνίδης:Κάποιοι πιστεύουν ότι θα με τελειώσουν

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής της Κυριακής», ο κ. Ξυνίδης φέρεται να υπέγραψε το 2001, ως μέλος της Λιμενικής Επιτροπής Λάγους και ως εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, έγγραφο με το οποίο η επιτροπή συναινούσε στο να αποχαρακτηριστούν και να αποδοθούν στο μοναστήρι εκτάσεις που είχαν δεσμευτεί για το λιμένα του Πόρτο Λάγος.

Σε ανακοίνωσή του ο κύριος Ξυνίδης, χαρακτηρίζει το έγραφο «πασίγνωστο» λέγοντας ότι έχει χρησιμοποιηθεί «κατ’ επανάληψη στις δίκες μεταξύ δημοσίου αλλά και φορέων της Ξάνθης με την Μονή Βατοπεδίου».

Σημειώνει επίσης ότι η δημοσιοποίησή του «σχετίζεται άμεσα με εκβιασμό που μου τέθηκε προ ημερών στο γραφείο μου στη Ξάνθη, μεταξύ κατάθεσης και ψήφισης Καλλικράτη, προκειμένου να υπαναχωρήσω της άποψής μου για την πρωτεύουσα του Δήμου Αβδήρων».

«Είναι πράγματι απορίας άξιο πως πιστεύουν κάποιοι ότι θα με τελειώσουν όπως μου είπαν μέσω των μαντατοφόρων τους που μ’ επισκέφτηκαν, με ένα θέμα που έχει αποτελέσει τον κύριο προσωπικό μου αγώνα αλλά και της οικογένειάς μου με τεράστιο κόστος αλλά και κοινωνική αναγνώριση και επιβράβευση… Δεν πρόκειται να διαπραγματευτώ με κανέναν και για κανέναν λόγο την πολιτική και προσωπική μου αυτονομία», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.

πηγή: Ξυνίδης:Κάποιοι πιστεύουν ότι θα με τελειώσουν

=================

Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου : Τι Μαφιόζικα πράγματα είναι αυτά κύριε Ξυνίδη; Ποιος είναι αυτός που είπε ότι θα τελειώσει τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ. Πείτε ονόματα γιατί εδώ πλέον δεν μιλάμε για πολιτική πράξη αλλά εγκληματική οργάνωση που προσπαθεί να σας θέσει υπό τον έλεγχο της. Μιλήστε και όλο το ΠΑΣΟΚ θα σταθεί στο πλευρό σας. Όλη η ελληνική κοινωνία όλο το κράτος δικαίου θα σας υπερασπιστεί. Μιλήστε.

==========================================================

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Πως είναι δυνατόν να μιλήσει??? Στο κόλπο Βατοπέδιο είναι μπλεγμένα τα πιο δυνατά διαπλεκόμενα της χώρας. Αλλά επίσης δεν θα υπήρχε περίπτωση για κάτι τέτοιο καθόσον το πόρισμα για το Βατοπέδιο έχει ίσως ήδη έχει καταλήξει σε "ευθύνες" "λάθος εκτιμήσεις" ως διήγγειλε συνεντευξιαζόμενος και ο κ. Βενιζέλος. Ως εκ τούτου είναι προφανής ο αντιπερισπασμός Ξυνίδι με τα περί εκβιασμών και απειλών ως άλλοθι σε περίπτωση που μπορεί το πόρισμα να έχει μια αναπάντεχα άλλη κατάληξη .... προς το συμφέρον της κοινής γνώμης και όχι προς την κατεύθυνση της οιονεί συγκάλυψης.

4 σχόλια:

blogger είπε...

Φοβερό το σχόλιο σας.
Αν δεν το καταλάβατε, το όνομα του κομιστή βγήκε ήδη και στον τύπο και στα ΜΜΕ.
Περιμένω με ανυπομονησία τις αυριανές Ξανθιώτικες εφημερίδες.
Γιατί πάρα πολύ απλά, η Ξάνθη είναι μικρή και γνωριζόμαστε όλοι με το μικρό μας όνομα.
Δεν έχει καμιά σχέση με ζούγκλα της Αθήνας που μπαίνουν όλα στον μήλο των συμψηφισμών.
Και σας διαφεύγει προφανώς πως για τον εκβιασμό υπάρχουν και μάρτυρες.

Unknown είπε...

ΤΟΝ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΙΣΤΗ
http://tolimeri.blogspot.com/2010/06/blog-post_7477.html
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ.. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ... ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝ ΟΨΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ (ΩΣ ΛΕΤΕ) ΚΑΘΩΣ Ο ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΕΡΙ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ"..
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ! ΕΣΤΩ ΚΑΙ "ΜΙΚΡΟΣ" ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ "ΣΤΕΝΗΣ"

blogger είπε...

Όχι, όχι, λάθος το έχετε καταλάβει.
Σκοπός είναι να βρει το θάρρος να μιλήσει ο "κομιστής" και να κατονομάσει τους εκβιαστές.
Αυτή είναι η ουσία. Και πιστεύω ότι θα γίνει κάτω από την γενική κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας.

Unknown είπε...

ΟΚ !! ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ!!! ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ... ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΜΑΦΙΑΣ!! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΞΥΝΙΔΗ ΝΑ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ "ΦΑΚΕΛΟ" ΠΟΥ "ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ"....
ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΞΕΝΙΔΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑΥΤΙΣΗΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ….
ΣΣ: ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ,,,, ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ..