ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.6.10

Ε...όχι υπόδουλοι και στο τζόγο!!!


Διάβασα με προσοχή την ανάρτηση του Μικρού Ήρωα πάνω στην αμφιλεγόμενη στάση του ΛΑ.Ο.Σ όσον αφορά τα τυχερά παιχνίδια (Ποιά είναι τελικά η θέση του ΛΑ.Ο.Σ. για τα "φρουτάκια"), με την οποία συμφωνώ σε πολλά σημεία. Όμως αν μας μπερδεύει τόσο η στάση του εν λόγω κόμματος, αναρωτιέμαι πόσο θα έπρεπε κανονικά να μας εξοργίζει η στάση της κυβέρνησης πάνω σε αυτό το θέμα.

Εντάξει, έχουμε πολλά οικονομικά προβλήματα, θα χρωστάνε και τα τρισέγγονα μας, όμως γιατί πρέπει να γίνουμε υπόδουλοι στον τζόγο εκτός από τα διεθνή χρηματοπιστωτικά τους ιδρύματα, δεν το καταλαβαίνω...ή μάλλον δεν θέλω να τα καταλάβω. Δηλαδή σας είναι πιο εύκολο να μας τα παίρνετε και απο εκεί από το να πιάσετε τους κλέφτες που έφαγαν τα λεφτά μας? (ρητορική ερώτηση υποθέτω)

Η αλήθεια είναι ότι δεν φοβάμαι τόσο για εμένα και την γενιά μου, όσοι ήταν να γίνουν τζογαδόροι, ναρκομανείς ή συνειδητοποιημένοι φορολογούμενοι έγιναν! Όμως μην μας ζητάτε να αναθρέψουμε μια γενιά ανέργων σε διαρκή λιτότητα, δίχως διεξόδους... εν δυνάμει ζόμπι με προέκταση του χεριού τους τον κουλοχέρη! Αυτό πάει πάρα πολύ, δεν νομίζετε?

Φιλικά,

Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: