ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.10.10

Αποχαρακτηρίστηκαν 17 στρέμματα του πολεμικού ναυτικού! (ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ?? ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ,ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ..ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙ "ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΠΝ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙ)

Με προεδρικό διάταγμα του υπουργείου Εθνικής Αμυνας αποχαρακτηρίστηκε και επίσημα έκταση του Ναυτικού Οχυρού, 17 στρέμματα, και πλέον όλα είναι έτοιμα για να προχωρήσουν οι εργασίες κατασκευής του τζαμιού. Οπως φαίνεται στο σχεδιάγραμμα του αποχαρακτηρισμού, αυτό που ουσιαστικά παραχωρείται είναι μια μεγάλη μεσαία δίοδος, η οποία περικυκλώνει όσους εισέρχονται στον συγκεκριμένο χώρο,... αφού δεξιά και αριστερά παραμένουν οι προστατευμένες ζώνες του Πολεμικού Ναυτικού.

Τα νέα όρια καθορίστηκαν με τη σύμφωνη γνώμη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου. Η κυβέρνηση δεσμεύτηκε ότι το τζαμί, χωρητικότητας 500 ατόμων, θα γίνει με χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου και θα διοικείται από επταμελή επιτροπή.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται από πολλούς στο πλαίσιο της αμοιβαιότητας και αντανακλά την προσδοκία κινήσεων από την πλευρά της Τουρκίας στα θέματα της Χάλκης και της επαναλειτουργίας βυζαντινών εκκλησιών!!! Την υπογραφή του με δόξα και... τιμή έβαλε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που παρίστανε τον αντιδρούντα τόσο καιρό, για να ρίχνει στάχτη στα μάτια των αφελών!Ετοιμαστείτε λοιπόν... Γιατί το "νεοσοσιαλιστικό" ΠΑΣΟΚ δεν θα αφήσει τίποτε όρθιο στην Πατρίδα ΜΑΣ!

Πηγη:

Δεν υπάρχουν σχόλια: