ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.10.10

ΠΡΟΣ ΕΣΗΕΑ: ΚΥΡΙΟΙ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΤΟΥΝΑ ΣΤΟΝ FLASH RADIO ...ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ

Πριν από λίγο στην εκπομπή του ο δημοσιογράφος Κώστας Τσιτούνας  και στην "ώρα των ακροατών του" όπου δίνει η αλήθεια είναι ελεύθερα το μικρόφωνο και βγαίνει ο κάθε πολίτης στην ραδιοσυχνότητα του flash και λέει την άποψη του διαδραματίστηκε ένα απίστευτο συμβάν με το ακροατή "κ. Παναγιώτη" και τον κ. Τσιτούνα.

Ενώ ό ακροατής έλεγε την άποψη του για τα συμβαίνοντα και μάλιστα κατηγόρησε τον κύριο Τσιτούνα ότι "προπαγανδίζει" με τις εκφωνήσεις των και καλά αντικειμενικών απόψεων του , ο κύριος Τσιτούνας μεταξύ άλλων δικαιολογιών και αφού "περιέγραψε" τις προσπάθειες της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού λές και ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  κ. Πεταλωτής είπε χαρακτηριστικά..."...όταν θα δείτε τους κόπους σας να πιάνουν τόπο τότε θα τον ψηφίσετε τον Παπανδρέου ξανά και εσύ και ο λαός και τότε θα πάρει 54%...." σε μια άλλη αποστροφή του λόγου του και απαντώντας σε ερώτηση του ακροατή του σχετικά με το "ποιος φταίει για την κατάσταση της χώρας μας ο κ. Τσιτούνας είπε με στόμφο "ΟΛΟΙ!!! ΕΜΕΙΣ" για να εισπράξει πληρωμένη απάντηση - ερώτηση από τον ακροατή του κύριο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ .."δηλαδή και εσύ κύριε Κώστα  είσαι στην γραμμή Πάγκαλου???" ....για να καταπιεί την "αντικειμενική" του γλώσσα ο κ. Τσιτούνας.

Ο κ Τσιτούνας είναι δημοσιογράφος και ανήκει στην ΕΣΗΕΑ ή όχι????? 
Κύριε Τσιτούνα "μαζευτείτε" επιτέλους . Δεν σχολιάζεται ούτε λέτε την άποψη σας απλά  υπερτονίζετε τις πολιτικές της κυβέρνησης και με το "μαρκούτσι" του σταθμού σας προσπαθείτε να προπαγανδίσετε με τον πιο χείριστο και απροκάλυπτο τρόπο. Επιτέλους ξεκαθαρίστε την σχέση σας με την ΕΣΗΕΑ που έχει εγκαλέσει όλους τους αργυρώνητους του σιναφιού σας και μετά είστε ελεύθερος να λέτε ότι θέλετε ΑΦΟΥ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ....ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΥΜΕ
=========================================================================

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

01 Οκτωβρίου 2010
Απαράδεκτο φαινόμενο αποτελεί η εμφάνιση δημοσιογράφων, κυρίως σε ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης, ως οιονεί κυβερνητικών εκπροσώπων.
Το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ, θεωρεί ότι πρωταρχικό καθήκον είναι η αντικειμενική ενημέρωση, ο πλουραλισμός στην παρουσίαση θέσεων και απόψεων και ο σεβασμός στην είδηση, ώστε να μην εμφανίζεται ο δημοσιογράφος ως φερέφωνο, προκαλώντας την αγανάκτηση του κοινωνικού συνόλου.
 
Το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας
της ΕΣΗΕΑ
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2010
webmaster@esiea.gr 
http://www.esiea.gr/gr/2arxeio/2010/10/01.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια: