ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.10.10

Είναι όμορφο να τους βλέπεις να καρφώνουν ο ένας τον άλλον…


  • Με την προβολή βίντεο, που περιέχει δηλώσεις του Γ. Παπανδρέου επικριτικές για το ΔΝΤ, αλλά και για τη συμφωνία με την Cosco για τον Πειραιά, διάνθισε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας τις σημερινές δηλώσεις του. «Άδειασε» τον Γ. Παπαθανασίου, υποστηρίζοντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς μιλούσε για έλλειμμα 4,4% πέρυσι, επειδή αυτή ήταν η ενημέρωση που είχε από τους αρμόδιους υπουργούς Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι μεθόδευσε από την αρχή της θητείας της την προσφυγή στο ΔΝΤ και την τριμερή επιτήρηση. Δήλωσε μεν ότι η Ν.Δ. δεν κάνει θεωρίες συνομωσίας, αλλά πρόσθεσε ότι ""κάποιοι είχαν κάνει την επιλογή τους [σ.σ. για προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης] πολύ νωρίτερα".
    Απαντώντας εν τω μεταξύ για το βίντεο του ΠΑΣΟΚ, που περιλαμβάνει δήλωση του Αντώνη Σαμαρά από το Μάιο του 2009, με την οποία υποστηρίζει ότι το έλλειμμα του περασμένου έτους θα έκλεινε στο 4,4%, ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. υποστήριξε ότι τότε, ο πρόεδρος της Ν.Δ. ήταν υπουργός Πολιτισμού, δεν συμμετείχε στην κυβερνητική επιτροπή και ούτε είχε πρόσβαση στους οικονομικούς στόχους. Όπως διευκρίνισε, αναφερόταν στις προβλέψεις για τις οποίες είχε ενημερωθεί από τους αρμόδιους υπουργούς.
    Αμέσως, ο Παν. Παναγιωτόπουλος ρωτήθηκε αν ο τότε υπουργός Οικονομίας, Γ. Παπαθανασίου έλεγε ψέματα. Απάντησε ότι δεν κατηγορεί κανέναν και πρόσθεσε ότι από τότε και έως τις εκλογές μεσολάβησε η διεθνής κρίση, η οποία οδήγησε στα ύψη τα ελλείμματα και άλλων ευρωπαϊκών κρατών.
    Πάντως, επιτέθηκε στο Γ. Παπανδρέου με αφορμή όσα γράφει ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Πέερ Στάινμπρουκ σε βιβλίο του. Σύμφωνα με το Γερμανό πολιτικό, ο πρωθυπουργός γνώριζε από τον Ιανουάριο του 2009 ότι η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας ήταν κακή και το έλλειμμα ιδιαίτερα υψηλό.

    ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ

  • Δεν υπάρχουν σχόλια: