ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.10.10

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ???

Οι άλλοι λαοί δεν θα πάρουν με τις πέτρες τον πρωθυπουργό της Ελλάδας αλλά τον «κυρίαρχο» λαό που τον ανέχεται. 

Καλά, όσοι ψήφισαν και στηρίζουν την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ανήκουν στο χώρο της ζωολογίας και μπορούν, γλείφοντας και αρπάζοντας, να δέχονται ότι ο πρωθυπουργός τους διαθέτει τόσες τεράστιες γνώσεις ώστε να προγραμματίζει τη δράση του και τους στόχους του έως το 3000 μ.Χ.!! Μετά θα πάει να λύσει τα προβλήματα της επόμενης χιλιετίας.

Οι υπόλοιποι Έλληνες –που είναι η πλειοψηφία- πως δέχονται να έχει η Ελλάδα ένα πρωθυπουργό που θάβει τους ίδιους και οραματίζεται τη χιλιετία; Έλληνες: Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι κομματικό. Είναι εξόχως εθνικό και αφορά άμεσα την ύπαρξή μας ως βιολογικών όντων και ως ζωτικό χώρο. Έως τώρα, από καταβολής κόσμου, δεν βρέθηκε κανένας πρωθυπουργός που να έχει τη δύναμη να στοχεύει στη χιλιετία! Έλεος!

Αυτός είναι άκρως επικίνδυνος για την κοινωνική μας ασφάλεια και, θα πρέπει να βρούμε τρόπο να τον αντικαταστήσουμε. Αν δεν το μπορούμε, τότε ας τον προτείνουμε για το βιβλίο Γκίνες να τον καταγράψει στα «Βραβεία Βλακείας».


Το λόγο έχουν οι ψυχίατροι και οι επιθεωρήσεις των θεάτρων, γιατί μέσα από την κωμωδία θ’ αναδειχθεί το δράμα της Ελλάδας και ο Αρρωστημένος μαζοχισμός των Ελλήνων.

Οι άλλοι λαοί δεν θα πάρουν με τις πέτρες τον πρωθυπουργό της Ελλάδας αλλά τον «κυρίαρχο» λαό που τον ανέχεται. 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΙΕΝ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΟΥ ΟΜΙΛΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ... ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΤΑ ΧΟΡΗΓΕΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ - ΚΡΑΤΕΙ ΤΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΟΥΝ... ΠΕΡΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΝΗΣΑΚΙΑ ΟΠΟΥ Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ Η ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΒΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.. ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟ0 ΜΕ ΜΠΟΥΡΚΕΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕ ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ ΤΙΜΟΝΙΕΡΗ [κανω και ποδηλατων] ακουσα οτι παρελαβες την καινουργια θωρακισμενη σου μερσεντες αντι 220000 ευρω περιπου ... γιατι ρε κουτο? αφου σε αγαπαμε περπατα με τα ποδια στον αγαπημενο σου λαο ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΗ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΑΛΙΕΝ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΣΕΝΤΕ… ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΝ ΝΑ ΟΜΙΛΗ ΤΗ ΑΡΧΑΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΣΠΑΣΤΑ… ΑΜΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΠΕΤΡΕΣ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…