ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.10.10

ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!! ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ !!!.... ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΜΑΣ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ?? ΡΕ !!ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΞΕΡΕΤΕ??

Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν σήμερα στον τύπο η Κομμισσιόν θα αναθεωρήσει το έλλειμα της Ελλάδος στο 15,1 % του ΑΕΠ. Μάλιστα η επιβεβαίωση είρθε με κάθε επισημότητα από τον εκπρόσωπο τύπου του Ευρωπαίου επιτρόπου κου Ολι Ρεν.

Τα παπαγαλάκια δεν έχασαν την ευκαιρία να φορτώσουν την αναθεώρηση του ελλείμματος, που αυτοί έστειλαν στην ΕΕ  γιατί το ΠΑΣΟΚ ήταν κυβέρνηση, στον Καραμανλή και την ΝΔ.  Μάλιστα όπως μας πληροφορεί η Ημερησία (πηγή: http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=65749147) «Δυστυχώς σε λίγες μέρες θα μάθουμε επισήμως και για άλλους «σκελετούς στο ντουλάπι» της κυβέρνησης Καραμανλή, που σημαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε ακόμη πιο δύσκολη κατάσταση με στόχο την ανάκαμψη της οικονομίας», τονίζει κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας, επισημαίνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία «δεν δικαιούται να... ομιλεί περί φουσκώματος του ελλείμματος με ευθύνη της κυβέρνησης Παπανδρέου».

Αυτά σε μια άλλη εποχή θα έστεκαν και το πόπολο θα μάθαινε μόνο αυτά που η εξουσία μέσω των ΜΜΕ θέλει να ακούσει. Ίσως αν έχεις μνήμη χρυσόψαρου και δεν ζεις στην εποχή του Ιντερνετ όπου κάθε τι αποθηκεύεται και είναι εύκολα προσβάσιμο για μελλοντική χρήση να ίσχυε κάτι τέτοιο. Δυστυχώς για τα παπαγαλάκια του συστήματος καθώς και την ίδια την κυβέρνηση δεν συμβαίνει όυτε το ένα ούτε το άλλο.

Θα θυμίσουμε συνεπώς την συνέντευξη του κου Κοντοπυράκη στην εκπομπή Νέοι Φάκελοι του Αλέξη Παπαχελά. Θυμίζουμε επίσης ότι ο κος Κοντοπυράκης υπήρξε τον Οκτώβριο του 2009 γενικός γραμματέας της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας και παύθηκε από το ΠΑΣΟΚ διότι θεώρηθηκε και αυτός συναίτιος για τα παραποιημένα στατιστικά στοιχεία. Μάλιστα είχε δώσει συνέντευξη στην Ελευθεροτυπία στην οποία τόνιζε τα εξής:

" Η πρόβλεψη για το έλλειμμα ήταν στο 14,8%. Πέντε λεπτά πριν τα στείλουμε στις Βρυξέλλες μάς ειδοποίησαν να μην το πράξουμε γιατί ήθελαν να τα ξαναμελετήσουν. Τελικά, στις 21 Οκτωβρίου στέλνουν τα αναθεωρημένα στοιχεία με το έλλειμμα στο 12,7%. Ήταν προϊόν πολιτικής απόφασης»,

Το ίδιο υποστήριξε και στην συνέντευξη που έδωσε για την εκπομπή Νέοι Φάκελοι που προβάλεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Τότε ο κος Παπακωνσαντίνου ερωτώμενος από την εκπομπή είχε απαντήσει ότι "δεν αφήσαμε τον κο Κοντοπυράκη να στείλει ψευδή στοιχεία".

Με λίγα λόγια ο άνθρωπος που παύθηκε από την ΕΣΥΕ είχε πρόβλεψη πολύ πιο κοντά στο αναθεωρημένο σήμερα ποσοστό του ελλείματος. Και ύστερα από απόφαση του Κου Παπακωνσταντίνου ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ??
Δείτε τους κους Κοντοπυράκη και  Παπακωνσταντίνου στο βίντεο που ακολουθεί και τα συμπεράσματα δικά σας.
h

Προσέξτε από το 4ο λεπτό και μετά που βρίσκεται το επίμαχο σημείο.

Να θυμίσουμε ότι έως σήμερα ο κος Κοντοπυράκης δεν έχει διαψευστεί για τα όσα είπε από τους αρμόδιους της κυβέρνησης. Αν όντως ισχύουν τα όσα λέει ο κος Κοντοπυράκης τότε έχουμε μείζον θέμα με την κυβέρνησή μας. Διότι όλες οι θυσίες και οι κόποι μας που ορίζονται στο μνημόνιο έγιναν στην βάση του 12,7% για το έλλειμμα. Και όλοι μας αντιλαμβανόμαστε ότι περεταίρω αύξησή του θα σημαίνει νέα δυσβάσταχτα μέτρα.

ΥΓ: ολόκληρη η συνέντευξη του κου Κοντοπυράκη εδώ http://www.realpolitics.gr/?p=9007

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ... ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΩΤΕΡΟ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ -ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥ [-50% ] -ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΟΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ - ΟΛΙΚΗ ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ [ 50%] ΜΕ ΔΡΑΧΜΕΣ -ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΕΣ ΤΟ ΔΝΤ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ -αναπτυξη συμφωνιων με Ρωσια και Κινα [ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΑΚΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ -συμφωνιες οικονομικες και στρατηγικες δηλαδη ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ αλλα και την οικονομικη αναπτυξη της χωρας -ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ προγραμμα κρατικων επενδυσεων ΜΕΣΩ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΠΥΛΩΝΑ ,ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ -ΔΗΜΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ 1999-2011 ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ για την καταστροφη που επεφεραν στη χωρα - ΙΣΟΒΙΑ ΣΕ ΣΗΜΙΤΗ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΑΝ ,ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΕ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ , 2 ΒΟΥΛΕΣ ΜΕ 200 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ -ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΕΣ, ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, ΦΑΥΛΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ - ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ -ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ -ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ