ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.10.10

Μισθοφόροι από την ΜΥ(Κ)Α, φρουροί πλοίων στη Σομαλία

Εντολή του Υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννη Διαμαντίδη για διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης: Με αφορμή το περιεχόμενο σημερινού δημοσιεύματος της εφημερίδας «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ», που αφορά στη συμμετοχή ανδρών της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος σε επιχειρήσεις συνοδείας πλοίων στη Σομαλία, ο Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννης Διαμαντίδης έδωσε εντολή στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο κ. Αθανάσιο Μπούσιο όπως αρμοδίως διενεργηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου ενδελεχώς διερευνηθεί το περιεχόμενο του ως άνω δημοσιεύματος. Το δημοσίευμα που υπογράφει η Αλεξάνδρα Τζαβέλα έχει ως εξης: Σε δεξαμενή μισθοφόρων έχει μετατραπεί η Μονάδα Υποβρύχιων Καταστροφών.
Διαβάστε περισσότερα:

=============================================================
Σχόλιο: Σημεία των καιρών ή αποτέλεσμα της αποσάθρωσης, της απαξίωσης & της διαλυτικής κατάστασης που επικρατούν στο Λ.Σ από τα πρόσφατα πειράματα & παλινωδίες??
Τόσοι πολλοί άνθρωποι σε τόσο λίγο χρόνο, τόσα πολλά λάθη, είναι αδύνατο να ξανακάνουν!!

Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,

1 σχόλιο:

MATTOGI είπε...

προσφέρουμε κάθε είδους βοήθεια / βοήθεια
επικοινωνήστε με το selsumat@gmail.com