ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.10.10

Καμία συναίνεση στον κ. Παπανδρέου.



Ο κ. Παπανδρέου, παρότι γνώριζε την πλήρη κατάσταση της οικονομίας, δεν προσέφερε συναίνεση στην κυβέρνηση του κ. Καραμανλή όταν αυτός τη ζητούσε. Απεναντίας και ενώ γνώριζε την πλήρη κατάσταση της οικονομίας, απειλούσε για βουλευτικές εκλογές, εξ αιτίας της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας και μάλιστα, το αστείο της υπόθεσης, όπως ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου δήλωνε, είναι ότι θα επέλεγε το ίδιο πρόσωπο, δηλαδή τον κ. Παπούλια, για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δηλαδή η σαφέστατη πρόθεσή του ήταν να γίνουν εκλογές και να ανέβει εκείνος στην εξουσία.

Σήμερα ζητάει συναίνεση. Σήμερα όμως είναι αργά. Καμία συναίνεση δεν πρόκειται να....
δοθεί στον κ. Παπανδρέου από κανέναν, πλην ορισμένων πάντοτε πρόθυμων εξαπτέρυγων. Εκείνος έκανε την επιλογή του και η Ιστορία θα κάνει τη δική της.

Αυτό εδώ το blog είχε σταθεί απέναντι στον κ. Καραμανλή, στα χρόνια της παντοδυναμίας του, για συγκεκριμένους λόγους. Όμως δεν μπορούμε σήμερα παρά να εξάρουμε το πολιτικό ανάστημα του ανδρός. Έκανε λάθη. Θεοποίησε τη θεωρία του διαχειριστή του συστήματος. Εμπιστεύτηκε λάθος πρόσωπα. Αλλά υπήρξε τίμιος και έδειξε στο τέλος πολιτικό ανάστημα.

Οποιοσδήποτε πολιτικάντης στη θέση του, δεν θα πήγαινε σε εκλογές τον Οκτώβριο του 2009. Θα δανειζόταν αθόρυβα, τότε που τα spreads ήταν χαμηλά, για να την βγάλει μέχρι το Μάρτιο του 2010 και εκεί θα πήγαινε σε βουλευτικές εκλογές με αποκλειστική ευθύνη του κ. Παπανδρέου ο οποίος, όπως είχε δηλώσει, θα έριχνε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, λόγω της μη εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τότε το κάζο για τον κ. Παπανδρέου, μετά την ανάληψη της πρωθυπουργίας, θα ήταν πολύ μεγαλύτερο από το σημερινό και θα είχε ήδη πλέον εξαναγκαστεί σε παραίτηση.
Αυτό δεν το έπραξε ο κ. Καραμανλής.

Σήμερα λοιπόν ο κ. Παπανδρέου ζητάει συναίνεση.
Ε! όχι. Συναίνεση δεν θα πάρει.
Η πολιτική ευθιξία απαιτεί παραίτηση και χρονοντούλαπο της Ιστορίας.
Όσο πιο γρήγορα, τόσο το καλύτερο για τον ίδιο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΛΑΚΕ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΥΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΥΤΗΣ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ -ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΟΥΙΣΛΙΓΚ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΕ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΞΟΛΟ ΣΟΥ ...