ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.10.10

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ - ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΡΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ...ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!

Το Ισραήλ σχεδιάζει να εγκρίνει ένα νομοσχέδιο, που θα απαιτεί έναν όρκο πίστης προς το Ισραήλ ως "εβραϊκό και δημοκρατικό κράτος" για οποιονδήποτε επιθυμεί να γίνει πολίτης του Ισραήλ.
Μια δήλωση που εκδόθηκε από το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου, παρουσίαζε την αμφιλεγόμενη απόφαση-επιλογή αργά την Τετάρτη.
Την τροποποίηση του ισχύοντος νόμου για την ιθαγένεια, το νομοσχέδιο θα περιλαμβάνει τη φράση: «Ορκίζομαι να σέβονται τους νόμους του κράτους του Ισραήλ ως εβραϊκό και δημοκρατικό κράτος", σύμφωνα με την ίδια δήλωση.

Η πρόταση αυτή, που υποστηρίζεται από τον Νετανιάχου και μια σειρά άλλων πολιτικών, αναμένεται να τεθεί σε ψηφοφορία στο υπουργικό συμβούλιο την Κυριακή. 

Η αναγνώριση του Ισραήλ ως εβραϊκό κράτος είναι ένα από τα αιτήματα, που το Τελ Αβίβ λέει, ότι θα επιδιώξει (να συμπεριληφθεί) σε οποιαδήποτε συμφωνία με τους Παλαιστινίους.
Η Παλαιστινιακή Αρχή έχει συμφωνήσει να αναγνωρίσει το Ισραήλ ως κράτος, αλλά έχει απορρίψει την αναγνώριση του εβραϊκού χαρακτήρα του, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσε στην πράξη να χρησιμοποιηθεί, για να αντικρούσει τη μακροχρόνια απαίτηση, να γίνει αποδεκτό το δικαίωμα επιστροφής των Παλαιστινίων προσφύγων.
Συμφωνώντας να αναγνωρίσουν (οι Παλαιστίνιοι) το Ισραήλ ως εβραϊκό κράτος, θα ανοίξουν επίσης το δρόμο για τις Ισραηλινές αρχές, να εκδιώξουν τους Παλαιστίνιους που ζουν στα κατεχόμενα εδάφη υπό ισραηλινό έλεγχο. 

Πηγή:  http://www.presstv.ir/
Απο Μπαρμπανικο

1 σχόλιο:

ΑΔΗΣ είπε...

Πές και για την εξέταση DNA.
Όποιος δέν έχει την ΛΑΖΑΡΙΟ ΛΕΠΡΑ
(εκφυλισμός στην 10η γενεά συμπτώματα doperman) δέν αναγνωρίζεται ως γνήσιος.