ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.10.10

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ....ΤΟΝ "ΙΔΡΩΤΑ" ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΝ ΞΟΔΕΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ..ΕΛΑΦΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΔΩΣ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ Ο "ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ" ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΣ

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: "Δεν ξέρω αν το είπε χαριτολογώντας ο κ. Στάινμπρουκ, αλλά υπάρχει φυσικά εξήγηση".....................

Η ΑΝΩΤΈΡΩ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ  ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΩΣ ...
"Η ΡΗΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΑΛΛΑ ΝΗΠΙΑΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"

Είναι να γελά κανείς μέχρι αηδίας  από τον πανικό που κατελήφθη η  κυβέρνηση με την αποκάλυψη του τέως Υπ. Οικονομίας της Γερμανίας κ. Σταϊνμπρουκ........ ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ σκιαγράφησε την προσωπικότητα  και το πολιτικό ποιόν Παπανδρέου  ....δια της αποκαλυπτικής στιχομυθίας του μεταξύ αυτού και του σημερινού Πρωθυπουργού μας .... αλλά ταυτόχρονα και καταληκτικά "έδωσε" στην κυριολεξία την αδέξια στημένη ΑΠΑΤΗ των λόγων και των έργων του κυβερνήτη της Ελλάδας που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ έναν ολόκληρο λαό.

Στό θέμα μας τώρα του ΠΕΤΑΛΩΤΗ του στάβλου της κυβέρνησης ΓΑΠ. 
Μα καλά είναι σοβαρό επιχείρημα το συνειδητό "άδειασμα" πετώντας  ένα "χαριτολογώντας" στον αέρα για να "αδειάσει" μια πολιτική προσωπικότητα ξένης χώρας και μάλιστα της χώρας εκείνης , της Γερμανίας ,που από αυτήν εξαρτάται η δανειοδότηση της χώρας των "αρχοντοχωριάτων" της  διαχρονικής πολιτικής των δανεικών???
Και στο κάτω κάτω μπορούμε να δεχθούμε ότι ο Πεταλωτής ως Έλλην  έχει το δικαίωμα να "αδειάζει" τους Βαρβάρους και δη Ούνους αλλά όταν απευθύνεται σε άλλους Έλληνες αυτό το "χαριτολογώντας" που "πέταξε" ο Πεταλωτής μας "έβγαλε" το μάτι και μαζί με όλους εμάς "βγήκε και το μάτι" της κυβέρνησης με την σαχλαμάρα ΠΕΤΑΛΩΤΗ!!!
Πάντως μετά από αυτές τις "εξηγήσεις" Πεταλωτή  οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ως κυβερνητικός εκπρόσωπος κέρδισε τον "οίκτο" των ακροατών του και του Ελληνικού λαού μια και ως πολιτικός και ως υπουργός μας απέδειξε ότι η πολιτική του δεν άπτεται της "τέχνης του εφικτού" όπως συνηθίζεται να λέγεται για τον εν γένη ορισμό της "πολιτικής".

Αυτό το "χαριτολογώντας" θα γράψει Ιστορία!!!! ΚΑΙ ταυτόχρονα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα κερδίσει επάξια μια θέση ανάμεσα στα "μυωπικά φρούτα" της Ελληνικής πολιτικής σκηνής.

Όσο για τον πρωθυπουργό μας τζάμπα τα ταξίδια του  τα έξοδα και ο ιδρώτας  που πήγε στράφι ..... αφού ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ του.............. του "άλλαξε τα καρφοπέταλα"

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΚΕΝΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗ
 =====================================================================
ΧΙΔΙΡΟΓΛΟΥ: Ο κ. Στάινμπρουκ λέει στο βιβλίο του πράγματα τα οποία αναιρούν τα όσα λέει ο κ. Παπανδρέου, ενώ έρχεται και πάλι στο προσκήνιο το περιβόητο «λεφτά υπάρχουν». Τελικά το ΠΑΣΟΚ είχε εικόνα για τα μεγέθη της οικονομίας προεκλογικά και αν ναι γιατί ειπώθηκε τότε το «λεφτά υπάρχουν»;

    ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Ειπώθηκε το «λεφτά υπάρχουν» γιατί τα λεφτά υπήρχαν και υπάρχουν στο ελληνικό κράτος. Και αποδεικνύεται ότι όταν κάνουμε αυτή τη μεγάλη περικοπή της σπατάλης των δαπανών, οι οποίες δεν πήγαιναν υπέρ του ελληνικού λαού, πραγματικά τα χρήματα υπάρχουν. Όταν μπορούμε σήμερα, ένα χρόνο μετά, να πούμε ότι οι δαπάνες του δημοσίου περιορίστηκαν κατά 50%, δαπάνες οι οποίες όχι απλώς δεν ήταν απαραίτητες για τη δημόσια διοίκηση, για το δημόσιο συμφέρον, αλλά ήταν ακριβώς αυτές που επιβάρυναν τον Έλληνα πολίτη- και φυσικά αυτό είναι μόνο η αρχή- αυτό από μόνο του αποδεικνύει ότι λεφτά υπήρχαν και υπάρχουν.
    Και όταν έλεγε ο Πρωθυπουργός ότι «λεφτά υπάρχουν», συμπλήρωνε και το «που πήγαν αυτά τα λεφτά». Άρα, θα πρέπει πραγματικά η Νέα Δημοκρατία να μας πει που πήγαν αυτά τα λεφτά, τα οποία διαχειρίστηκε επί έξι χρόνια με τον χειρότερο τρόπο. Εμείς όμως δεν μένουμε εκεί. Αποδεικνύουμε ημέρα με την ημέρα ότι λεφτά υπάρχουν στο ελληνικό κράτος και θα υπήρχαν περισσότερα αν άφηνε η Νέα Δημοκρατία αυτά τα έξι χρόνια να υπάρχουν αυτά τα χρήματα προς όφελος του ελληνικού λαού.
    Όσον αφορά στην αναφορά που μου κάνατε για το βιβλίο του κ. Στάινμπρουκ, νομίζω ότι η λογική τα λέει όλα. Δεν ξέρω αν το είπε χαριτολογώντας ο κ. Στάινμπρουκ, αλλά υπάρχει φυσικά εξήγηση. Και από τον Φεβρουάριο, να θυμίσω, του 2009 ο Πρωθυπουργός, ο Γιώργος Παπανδρέου, τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ζητούσε εκλογές για να σταματήσει ο κατήφορος της χώρας. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα.
    Ως προς το τι γνωρίζαμε τότε, γνωρίζαμε ό,τι στοιχεία μας έδινε η Νέα Δημοκρατία. Σαφώς, ήμασταν υποψιασμένοι, ότι η Νέα Δημοκρατία απέκρυπτε την αλήθεια. Κανείς, όμως, δεν μπορούσε να αντιληφθεί το μέγεθος της εξαπάτησης του ελληνικού λαού. Μάλιστα όταν ο κ. Σαμαράς, που έρχεται σήμερα να μας πει ότι θα μηδενίσει το έλλειμμα, τον Μάιο του 2009 εξαπατούσε ως υπουργός της κυβέρνησης του κ. Καραμανλή τον ελληνικό λαό, λέγοντας και μάλιστα με στεντόρεια φωνή, ότι το έλλειμμα βρίσκεται λίγο πάνω από το 4%....

2 σχόλια:

maximos είπε...

Κάποιος πρέπει να θυμίσει στον κύριο Πεταλωτή ότι ο πάγκος του κυβερνητικού εκπροσώπου δεν είναι μπαλκόνι από όπου μπορεί να διαβουκολίζει τους Ελληνες υπο τους ήχους της Carmina Burana.. Δεν έχει από κάτω εκείνο το λοβοτομημένο άμορφο συνονθύλευμα που παγιδευμένο στο σύνδρομο σκλάβου-αφέντη χειροκροτούσε ακούγοντας το “λεφτά υπάρχουν”, χωρίς να καταλαβαίνει τι του γίνεται και δεχόταν ουρλιάζοντας τον βιασμό της βούλησης του από την πλύση εγκεφάλου, την προπαγανδιστική ψευδολογία. Δεν αρκούν πλέον επικοινωνιακές σαπουνόφουσκες Οι πολίτες μετά την φορομπηχτική λαίλαπα και το χυδαίο και ανερμάτιστο “μαζί τα φάγανε τα λεφτά” δεν είναι το ανθρωπολογικό υλικό, η μάζα η παραιτημένη από την σκέψη, την κρίση, την αξιοπρέπεια του λογικού υποκειμένου.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ... ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΩΤΕΡΟ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ -ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥ [-50% ] -ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΟΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ - ΟΛΙΚΗ ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ [ 50%] ΜΕ ΔΡΑΧΜΕΣ -ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΕΣ ΤΟ ΔΝΤ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ -αναπτυξη συμφωνιων με Ρωσια και Κινα [ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΑΚΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ -συμφωνιες οικονομικες και στρατηγικες δηλαδη ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ αλλα και την οικονομικη αναπτυξη της χωρας -ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ προγραμμα κρατικων επενδυσεων ΜΕΣΩ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΠΥΛΩΝΑ ,ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ -ΔΗΜΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ 1999-2011 ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ για την καταστροφη που επεφεραν στη χωρα - ΙΣΟΒΙΑ ΣΕ ΣΗΜΙΤΗ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΑΝ ,ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΕ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ , 2 ΒΟΥΛΕΣ ΜΕ 200 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ -ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΕΣ, ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, ΦΑΥΛΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ - ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ -ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ -ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ