ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.10.10

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ

Εμείς τα γράφαμε πολύ πριν την υπογραφή του. Εάν χρωστάς υπέρογκα ποσά με χαλαρές εγγυήσεις, απλώς επαναδιαπραγματεύεσαι το χρέος ώστε η ρευστότητα σου να πάει σε επενδυτικές επιλογές ανάπτυξης. ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.  Τα δάνεια αποπληρώνονται μόνο με το πλεόνασμα που φέρνει η αναπτυξιακή πορεία μίας χώρας. Ειδ’  άλλως, εάν συνεχίσεις να είσαι ζημιογόνος, απλώς παρατείνεις την πτώχευση διογκώνοντας την καταστροφή που επιφέρει. Αυτό το γνωρίζει ο οποιοσδήποτε που έχει διοικήσει έστω και έναν πάγκο λαϊκής ή ένα περίπτερο.
Φαίνεται όλο και περισσότερο ότι ο σκοπός του κυρίου Παπανδρέου ήταν να εγγυηθεί την αποπληρωμή των δανειστών, αφήνοντας πίσω ένα κουφάρι. “Οικονομική πολιτική” βρυκόλακα.
Το χρέος της γενικής κυβέρνησης, που αποτελεί και το κατά Μάαστριχτ κριτήριο για το χρέος, στο τέλος του 2010 εκτιμάται ότι θα φτάσει τα 313,3 δισ. ευρώ ή 132,7% του ΑΕΠ, από 115,4% που ήταν το 2009. Για το 2011 προβλέπεται περαιτέρω αύξησή του στα 330,1 δισ. ευρώ ή 142% ΑΕΠ καταγράφοντας τη διετία σωρευτική αύξηση ίση με 26,8% του ΑΕΠ.
Μαζί με το δημόσιο χρέος όμως ξεφεύγουν και οι δαπάνες για την εξυπηρέτησή του και κυρίως τα χρεολύσια, δηλαδή η αποπληρωμή ομολόγων που λήγουν. Οπως προκύπτει από τα στοιχεία του προϋπολογισμού, το 2013, μόλις βγει η χώρα από τον μηχανισμό βοήθειας που συνοδεύει το Μνημόνιο, θα πρέπει να αντιμετωπίσει λήξεις ομολόγων περίπου 40 δισ. ευρώ. Τον αμέσως επόμενο χρόνο οι λήξεις εκτοξεύονται στα 69 δισ. ευρώ. Ετσι τη διετία 2013-2014 εκτός Μνημονίου, στην οποία θα αποπληρωθεί, η χώρα μόνο για να εξοφλήσει τους δανειστές της, στους οποίους περιλαμβάνονται η Ε.Ε. και το ΔΝΤ, θα χρειαστεί να δανειστεί περίπου 109 δισ. ευρώ.
Ποσά δηλαδή πολύ μεγαλύτερα εκείνων που πυροδότησαν την κρίση χρέους της Ελλάδας. *
2013-14:Τελικά, θα χρωστάμε περισσότερα από το 2009

ΑΡΑ ?  ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΦΟΥ ΔΕ ΛΥΝΕΙ  ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ?
ΑΠΛΑ “ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ” ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΧΡΟΝΟ  ΣΤΟΥΣ ….ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ & ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ …..
ΕΔΩΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ [οχι αναδιαρθρωση ουτε επαναδιαπραγματευση οπως ωφειλε η κυβερνηση να πραξη υπερ του ελληνικου λαου αλλα ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔΙΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ]
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=210085
olympiada  

Δεν υπάρχουν σχόλια: