ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.10.10

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ. Η KATANTIA ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ : ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ…

Ο πρώην υπουργός οικονομικών της Γερμανίας κ. Peer Steinbrück ( Νοέμβριος 2005-Οκτώβριος 2009) εξέδωσε βιβλίο με τίτλο «Unterm Strich», ἤ στα αγγλικά «The bottom line». Μέσα από τις γραμμές του, μάθαμε για τα ψέμματα του κ. Παπανδρέου. Δεν ήξερε, λέει ο κ. Παπανδρέου, την πραγματική κατάσταση της οικονομίας μας. ΨΕΜΜΑΤΑ. Εκμυστηρεύτηκε στον γερμανό υπουργό ότι γνώριζε την κατάσταση και γι’ αυτό δεν ήθελε να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας. (είπε ψέμματα και στον γερμανό, αφού για να γίνει πρωθυπουργός, έταξε τα πάντα στους πάντες.)
Όμως ενδιαφέρον παρουσιάζει και μία πρόσφατη (14 Σεπτεμβρίου 2010) συνέντευξη του κ. Steinbrück, στο περιοδικό DER SPIEGEL. Σταχυολογούμε ορισμένες απόψεις του:
....Δείτε τους αριθμούς. Παρά το πακέτο στήριξης, το χρέος της Ελλάδος θα αυξηθεί το επόμενο έτος από 120% του ΑΕΠ, τουλάχιστον στο 140% ἤ στο 150%. Αυτό μεταφράζεται σε αύξηση των οφειλομένων τόκων, γεγονός που ίσως να μην είναι σε θέση η χώρα να αντέξει.
«Just look at the numbers. Despite the package, Greece's national debt will increase next year from 120 percent of its gross domestic product to at least 140 or even 150 percent. That translates into a growing interest burden that will eventually be too much for the country to take.»
ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ :
«Η Ελλάς δεν θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια της, αν δεν αναδιαρθρώσει το χρέος της. Δεν υπάρχει περίπτωση να το αποφύγει. … Κάποιοι θα δυσαρεστηθούν που το λέω δημοσίως, αλλά είναι ο μοναδικός τρόπος να αντιμετωπισθούν οι υπερχρεωμένες χώρες…. Έχουν θεσπισθεί μάλιστα και διαδικασίες για να γίνει αυτό.»
SPIEGEL: What do you recommend?
Steinbrück: Greece will not manage to get back on its feet without restructuring its debt. There is no way around it. The country's creditors will have to reduce a portion of its debts by extending maturity dates, lowering interest rates or giving them what's called a "haircut" in financial jargon. There are those who will be upset that I'm saying this publicly, but it's just the way one has to deal with heavily indebted countries when they are members of your own club. There are established procedures for doing this.
Όσοι επιθυμούν να διαβάσουν όλη την συνέντευξη, ας κάνουν κλικ ΕΔΩ
F.I.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ... ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΩΤΕΡΟ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ -ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥ [-50% ] -ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΟΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ - ΟΛΙΚΗ ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ [ 50%] ΜΕ ΔΡΑΧΜΕΣ -ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΕΣ ΤΟ ΔΝΤ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ -αναπτυξη συμφωνιων με Ρωσια και Κινα [ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΑΚΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ -συμφωνιες οικονομικες και στρατηγικες δηλαδη ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ αλλα και την οικονομικη αναπτυξη της χωρας -ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ προγραμμα κρατικων επενδυσεων ΜΕΣΩ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΠΥΛΩΝΑ ,ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ -ΔΗΜΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ 1999-2011 ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ για την καταστροφη που επεφεραν στη χωρα - ΙΣΟΒΙΑ ΣΕ ΣΗΜΙΤΗ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΑΝ ,ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΕ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ , 2 ΒΟΥΛΕΣ ΜΕ 200 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ -ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΕΣ, ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, ΦΑΥΛΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ - ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ -ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ -ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ