ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.10.10

ΟΤΑΝ Η "ΡΟΥΜΑΝΙΑ" ..ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ "ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΩΜΟ" ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ

Σε νέα διεθνή "εκστρατεία" αποδύεται ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, προσπαθώντας να πείσει τις αγορές και τους ξένους μεγαλοεπενδυτές-δανειστές ότι το ελληνικό πρόγραμμα σταθεροποίησης υλοποιείται με επιτυχία, το δημοσιονομικό πρόβλημα αντιμετωπίζεται και ότι η ελληνική οικονομία έχε θετικές προοπτικές. Η προσπάθεια ξεκινάει από τις ΗΠΑ, όπου ο υπουργός Οικονομικών θα πραγματοποιήσει ένα ιδιότυπο "roadshow", με συναντήσεις, ομιλίες και παρουσιάσεις της ελληνικής οικονομίας .
Αύριο θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, όπου θα συναντηθεί με διεθνείς επενδυτές, στους οποίους θα παρουσιάσει την πρόοδο του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής και την πορεία της ελληνικής οικονομίας.
Στη συνεχεια θα μεταβεί στην Ουάσινγκτον, για να συμμετάσχει στην ετήσια Σύνοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Την Παρασκευή θα μιλήσει στο «World Debate at the IMF» που διοργανώνει το BBC, και θα συναντήσει τον Ρώσο υπουργό Οικονομικών Alexei Kudrin.
Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου θα συναντήσει τον Υπουργό των ΗΠΑ Timothy Geithner και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών της Κίνας, ZHU Guangyao.
Τέλος, την Κυριακή 10 Οκτωβρίου ο υπουργός Οικονομικών θα συναντήσει τον Γενικό Διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Dominic Strauss Kahn.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: