ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.10.10

Η Αγγλία δεν υπακούει στους κανόνες απορρήτου προσωπικών δεδομένων


europe england Η Αγγλία δεν υπακούει στους κανόνες απορρήτου προσωπικών δεδομένωνΗ Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατηγορεί την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ότι δεν εφαρμόζει πλήρως τους κανόνες της ΕΕ σχετικά με το απόρρητο των ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Η ΕΕ είναι δυσαρεστημένη για το γεγονός ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο η νομοθεσία δεν είναι σύμφωνη με τους κανόνες της ΕΕ σχετικά με την παρακολούθηση των επικοινωνιών και έχει προ μηνών ζητήσει από το Ηνωμένο Βασίλειο να εναρμονίσει τη νομοθεσία σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΕ σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής και των δεδομένων. Εφόσον οι αλλαγές δεν πραγματοποιήθηκαν, η Ε.Ε. παρέπεμψε το θέμα στο ευρωπαϊκό δικαστήριο. Στην Βρετανία εξακολουθεί να μην υπάρχει αρχή που να ενεργεί σε περίπτωση παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών.
Ο βρετανικός νόμος επιτρέπει την παρακολούθηση των επικοινωνιών, όταν<…>
το πρόσωπο που παρακολουθεί έχει «βάσιμους λόγους» να πιστεύει ότι πρέπει να πράξει έτσι! Αυτό φυσικά δεν είναι σύμφωνο με τους κανόνες της ΕΕ, που προστατεύουν την ελεύθερη έκφραση του ατόμου.
Το Υπουργείο Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ε.Ε. σχετικά με το θέμα και προτίθεται να κάνει αλλαγές ώστε να λυθεί το ζήτημα.

SecNews

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: