ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.10.10

Όλοι στο δρόμο


sibilla

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το όλον ΠΑΣΟΚ για Μπόλαρη, την Παρασκευή στην Τούμπα

Σας ενημερώνουμε ότι, την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθεί στην οργάνωσή μας (Επιδαύρου 52, έναντι εφορίας Τούμπας), ανοιχτή εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κο Μάρκο Μπόλαρη. Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν, ο Υπουργός ...
Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και ο Υφυπουργός Περιφερειακής ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης.
Αμέσως μετά την σύντομη ομιλία του κου Μ. Μπόλαρη, θα ακολουθήσει επίσκεψη του κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ (παρουσία και των Υπουργών) σε κεντρικούς δρόμους της Άνω Τούμπας.
ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΜΠΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ

Ανώνυμος είπε...

1 Στις 11 π.μ. στην Ομόνοια η συγκέντρωση των ταξικών δυνάμεων στην Αθήνα

«Μπορούμε να τους σταματήσουμε» τονίζει το πανό (φωτ. από παλιότερη κινητοποίηση στα Γιάννενα)
Η καρατόμηση των δικαιωμάτων που έχουν απομείνει και η υπονομευτική τακτική της πλειοψηφίας της ΑΔΕΔΥ επιβάλλουν οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο όχι απλά να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την επιτυχία της αυριανής απεργίας αλλά, συνολικά, για να δυναμώσει η οργάνωσή τους σε ταξική κατεύθυνση. Να ενισχυθεί ο συντονισμός με τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα κόντρα σε όσους θέλουν την εργατική τάξη διασπασμένη, απέναντι σε όσους ενιαία σκάβουν το λάκκο της.

Σημαντικό βήμα σ' αυτή την κατεύθυνση θα αποτελέσει η μαζική συμμετοχή στην αυριανή απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις που οργανώνουν οι ταξικές δυνάμεις. Οι οποίες καλούν ταυτόχρονα τους απεργούς να σμίξουν και να διαδηλώσουν μαζί με τα παιδιά τους, τους φοιτητές και μαθητές που μαζί με το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών και τα Συντονιστικά Αγώνα Σχολείων ετοιμάζουν, επίσης αύριο, αγωνιστικές κινητοποιήσεις ενάντια στα σχέδια με τα οποία επιταχύνεται η παράδοση της γνώσης στον πλήρη έλεγχο των πολυεθνικών.

Οι απεργιακές συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματιστεί από τις ταξικές δυνάμεις μέχρι τώρα είναι: Αθήνα, 11 π.μ., Ομόνοια, Θεσσαλονίκη, 10 π.μ. στο Αγαλμα του Βενιζέλου, Ξάνθη, 11 π.μ., κεντρική πλατεία, Καβάλα, 11 π.μ., κεντρική πλατεία, Αλεξανδρούπολη, 9 π.μ., έξω από το ΙΚΑ, Κοζάνη, 12 μ., κεντρική πλατεία, Φλώρινα, 1 μ.μ., κεντρική πλατεία, Καστοριά, 1 μ.μ., απέναντι από τη Νομαρχία, Κομοτηνή, 9 π.μ., Νομαρχία. Κέρκυρα 10 π.μ. πλατεία Σαρόκο, Αγρίνιο 9 π.μ. πλατεία δημοκρατίας, Γιάννενα 11 π.μ. δημαρχείο.

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ άλλων η κυβέρνηση ανακοίνωσε την προηγούμενη βδομάδα τους σχεδιασμούς για το νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων που οδηγούν σε νέες μειώσεις των βασικών μισθών, στην πλήρη εξατομίκευση του τελικού μισθού, στη σύνδεση της αμοιβής με την παραγωγικότητα. Τα προηγούμενα είναι μέρος γενικότερων σχεδιασμών που στοχεύουν η Δημόσια Διοίκηση να εξυπηρετεί αποτελεσματικότερα τις ανάγκες του κεφαλαίου. Οι σημερινές εξελίξεις αναδεικνύουν τις ευθύνες της πλειοψηφίας της ΑΔΕΔΥ που και σήμερα συγκαλύπτει τους στόχους της αντεργατικής πολιτικής και την ίδια στιγμή, παρά τις διάφορες αγωνιστικές κραυγές, υπονομεύει ακόμα και την απεργία - την οποία έχει κηρύξει - αφού (μεταξύ άλλων) προτάσσει αιτήματα που δεν υπηρετούν τις ανάγκες των εργαζομένων. Γι' αυτό και η καταδίκη της συνδικαλιστικής πλειοψηφίας, η συσπείρωση των εργαζομένων στον ταξικό πόλο αποτελεί απαραίτητο όρο για να δοθεί αποτελεσματική αγωνιστική απάντηση στους αντεργατικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης αλλά και για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε συνολικά οι εργαζόμενοι να ανατρέψουν αυτή την πολιτική.
ΠΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ... ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΩΤΕΡΟ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ -ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥ [-50% ] -ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΟΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ - ΟΛΙΚΗ ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ [ 50%] ΜΕ ΔΡΑΧΜΕΣ -ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΕΣ ΤΟ ΔΝΤ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ -αναπτυξη συμφωνιων με Ρωσια και Κινα [ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΑΚΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ -συμφωνιες οικονομικες και στρατηγικες δηλαδη ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ αλλα και την οικονομικη αναπτυξη της χωρας -ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ προγραμμα κρατικων επενδυσεων ΜΕΣΩ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΠΥΛΩΝΑ ,ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ -ΔΗΜΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ 1999-2011 ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ για την καταστροφη που επεφεραν στη χωρα - ΙΣΟΒΙΑ ΣΕ ΣΗΜΙΤΗ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΑΝ ,ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΕ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ , 2 ΒΟΥΛΕΣ ΜΕ 200 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ -ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΕΣ, ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, ΦΑΥΛΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ - ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ -ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ -ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ