ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.10.10

ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΟΥ ΛΣ "ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΔΩΣΑΤΕ ...ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ"

Μαθαίνουμε ότι ο κ. Αρχηγός ΛΣ Αντιναύαρχος ΛΣ Μπούσιος Αθανάσιος προτίθεται να υποβάλλει την παραίτηση του λόγω της αναδιάταξης των αρμοδιοτήτων διοίκησης του Λιμενικού Σώματος και μετά τις διαφωνίες που εξέφρασε για την αναδιευθέτηση των αρμοδιοτήτων του Λιμενικού και την αναδιανομή τους μεταξύ των υπουργείων Προστασίας του Πολίτη, και Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας.

Θυμίζουμε  ότι ο κ. Μπούσιος ανέλαβε την Αρχηγείά του ΛΣ από τον τέως Αρχηγό και νυν επίτιμο ΑΛΣ Αντιναύαρχο ΛΣ Ρετζεμπέρη Θ. ο οποίος ως Αρχηγός τότε ΛΣ έθεσε την παραίτηση του προς τον τότε Υπ. Πρ.τ Πο κ. Χρυσοχοίδη  αφού και πάλι το "μήλον της Έριδος" ήταν η εκτρωματική απόφαση του διαμελισμού του ΛΣ στον νεοσύστατο ΠΡΟΠΟ και στο ΥΠΟΙΑΝ και την έκδοση του  ΠΔ 189 . 

ΕΝΩ ΤΟΤΕ Ο ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΤΟΤΕ ΠΔ 189 .....βρέθηκε  ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΛΣ  ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΣΙΟΣ ΝΑ ΧΡΗΣΘΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΛΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ "ΠΔ ΣΤΟ ΠΟΔΙ" ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ   ΚΑΙ Η "ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΤΙΜΗΜΕΝΟΥ"  και να γίνει πράξη η ανταλλαγή των σκοπών Χρυσοχοίδη για τον διαμελισμό του ΛΣ αλλά και ο τίτλος του ΑΡΧΗΓΟΥ να πάει στους "εξυπηρετούντες" την "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΒΑΤΑ"

ΣΗΜΕΡΑ Ο κ. ΜΠΟΥΣΙΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ κ. ΠΑΠΟΥΤΣΗ.......ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ.... ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΚ ΝΕΟΥ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ!!!!!!!!!!!!! Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟ ΤΟ 2009 ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ Η "ΕΥΘΥΝΗ"  ΚΑΙ ΤΟ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ" ΠΝΕΥΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!

ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΣΙΟ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ 26.11.2009 Η ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ 
 ===================================================================

ΤΟ "ΣΟΦΟ" ΚΥΣΕΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ!!!!! ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

Ο "μόνιμος" Α' Υπαρχηγός ΛΣ ΜΠΟΥΣΙΟΣ Α. τα τελευταία χρόνια "πήρε" το χρίσμα του
ΑΡΧΗΓΟΥ του Λιμενικού Σώματος .

Όσοι μας παρακολουθούν θα έχουν διαπιστώσει ότι οι πληροφορίες μας ήταν έγκυρες! Από της 12.11.09 είχαμε πει ΕΔΩ
ότι ο κύριος ΜΠΟΥΣΙΟΣ προοριζόταν ως ΑΡΧΗΓΟΣ ΛΣ.
Βέβαια οι "μνηστήρες" το ήξεραν πριν την συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ για αυτό ο κύριος ΜΠΟΥΣΙΟΣ δεν έκρυβε την χαρά του καθ όλο αυτό το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε πριν την συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ έως και σήμερα που πήρε το χρίσμα .

Στο δια ταύτα ......
Κύριε ΑΡΧΗΓΕ από σήμερα ξεκινούν τα δύσκολα. Το θέλημα σας εισακούστηκε από τον Υπ.ΠΡΟ.ΠΟ και γίνατε "κανονικός" ΑΡΧΗΓΟΣ και όχι μεταβατικός ως σας προόριζε αρχικά ο κύριος Χρυσοχοίδης.
Επειδή γνωρίζουμε για τις "ανταλλαγές" θα σας παρακολουθούμε ΣΤΕΝΑ.
Οι αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος "γνωρίζουν" τι θέλει να δρομολογήσει ο
1 Χ 2 ΠΡΟΠΟ Υπουργός.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ΠΡΙΝ αποφασίσει το ΚΥΣΕΑ για να σας δοθεί το χρίσμα προωθήθηκε ο στεριανός ΝΑΣΙΑΚΟΣ στην νευραλγική θέση της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑΣ παρακάμπτοντας "γνήσιους" ...έστω και απόστρατους αξιωματικούς ΛΣ .... με την ΘΑΛΑΣΣΑ και γνώστες των ιδιαιτεροτήτων του αντικειμένου.
Η ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΣΕ "ΣΤΕΡΙΑΝΟ" ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ "ΔΙΑΘΕΣΕΩΝ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ......
Μήπως και ...αυτό !!! ήταν μέσα στην συμφωνία?????

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΒΟΥΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ...... ΟΤΑΝ ΘΑ "ΚΑΤΣΕΙ" ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ !!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ευχόμαστε πλέον να ξεπαστρευτεί από το Λιμενικό Σώμα ο Νασιάκος, ο οποίος το μόνο που κατάφερε ήταν να διαλύσει το Σώμα αυτό σαν δήθεν “ειδικός σύμβουλος”. Τις μόνες υπηρεσίες που προσέφερε, από τότε που ο Βουλγαράκης τον όρισε σύμβουλο, ήταν συνεχώς να σαμποτάρει την φυσική ηγεσία του Λιμενικού και να προσπαθεί να το παίξει ο ίδιος Αρχηγός !!! Για πρώτη φορά στην ιστορία του Λιμενικού Σώματος είχαν σημειωθεί τόσες πολλές αντιδράσεις από ανώτερους Αξιωματικούς του Λιμενικού, όταν κατάλαβαν ότι αυτός ο απόστρατος χωροφύλακας ήθελε να τους κάνει ουσιαστικό κουμάντο.
Ευχόμαστε ο νέος αρμόδιος Υπουργός να εξετάσει βαθειά το ποιόν αυτού του συνταξιούχου αστυνομικού και να τον στείλει από εκεί που ήλθε ούτως ώστε να ξεβρωμίσει το Λιμενικό Σώμα από τέτοιου είδους αρριβίστες.