ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.10.10

Ο ΠΡΩΚΤΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ..... δεν θέλει πια άτυπη συγκυβέρνηση – επιθυμεί υπουργείο


Τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης πρότεινε εκ νέου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, υποστηρίζοντας ότι αυτή είναι η μόνη λύση για την οικονομική, κοινωνική ανασυγκρότηση, σωτηρία και έξοδό μας από την κρίση.
Πρωθυπουργέ μου. Θέλω ένα ρουσφέτι, με τόσα που σου ΄χω γράψει:. Βάλε και τον Κάρα σε ένα υπουργείο, σε ένα υφυπουργείο, σε ένα αναπληρωματικό υφυπουργείο βρε αδελφέ ,να ξεχαρμανιάσει κι αυτός να τελειώνουμε. Γιατί σου λέει τόσοι και τόσοι πέρασαν εγώ θα χαλάσω την ιστορία των εθνοσωτήρων. Θα θέλει και αρμοδιότητες ξέρω. Αλλά μέχρι να τις ξεμπερδέψετε θα έχουμε αλλάξει δύο κυβερνήσεις. Να κρατήσει τις αρμοδιότητες που έχει: να χαλάει την ημέρα του Σαμαρά, λίγο είναι αυτό;
Γιατί, σκέπτεται  ο Λαοπρόεδρος: με άτυπη συγκυβέρνηση θα τη βγάλω; Να ακούω και την τσιρίδα του Άδωνη;  Χαρτοφυλάκιο κύριοι. Υπουργός Αντικυθήρων, Δονούσας και Ηρακλειάς, μια χαρά ακούγεται.
Και αυτά τα νόστιμα που λέτε οι antiνέοι για δυνάμεις κατοχής και Τσολάκογλου να τα ξεχάσετε. Σας απαγόρευσε κανείς να κινηθείτε βραδινές ώρες;  Κι αν δεν έχετε δουλειά έχετε ελεύθερο χρόνο. Κι αν δεν έχετε λεφτά έχετε internet στο σπίτι. Κι αν είστε νέοι και θέλετε να ανοίξετε σπίτι ρωτήστε και κανά παντρεμένο. Όλα στη ζωή δεν μπορούμε να τα έχουμε. Δεν είναι κυβέρνηση κατοχής αλλά αντοχής. Του νευρικού μας συστήματος
Aναφέρθηκε, παράλληλα ο ΛΑΟπρόβλητος, στις επαφές που είχε με παράγοντες της κεντροδεξιάς παράταξης, λέγοντας ότι ο ίδιος συνθέτει και δεν διαιρεί και κάνει διάλογο με όλους για την σύνθεση και διεύρυνση της ευρύτερης παράταξης της Κεντροδεξιάς.
Η Ντόρα είπατε; Δεν έχει χρόνο για κυβερνήσεις εθνικής ενότητας. Έχει να εκφράσει «έναν ορισμένο κόσμο». Το κόμμα της κενότητας.
Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο σύστασης Εξεταστικής για την Οικονομία, σημείωσε πως πρέπει να γίνει μια εξεταστική για να δούμε πως φτάσαμε εδώ, αλλά κυρίως για να διδαχτούμε και να αποφύγουμε την επανάληψη των λαθών μας.
Έχει μπει στο ρόλο ο άνθρωπος; Γιατί χρεώνεσαι λάθη; Συμμετείχες σε κάποια κυβέρνηση; Βγήκε κι ο μυστήριος ο Γερμανός σήμερα, τα ήξερε όλα ο πρωθυπουργός μας είπε για την οικονομία, άστα Γιώργη μου, πάμε για καμιά πρέφα, να θυμηθούμε τη ΜΟΜΑ
Απηύθυνε μάλιστα κάλεσμα συνεργασίας στις δυνάμεις της Κεντροδεξιάς «για να κάνουμε την πιο σωστή, δημιουργική και εποικοδομητική αντιπολίτευση για το καλό της χώρας. Μπορεί να έχουμε διαφορές, αλλά αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας διαιρούν».
Αν σου πω τώρα ότι πιο πολλά κοινά έχουν οι δεξιοί με τον Φιντέλ Κάστρο, παρά με σένα θα σε στενοχωρήσω και δεν το θέλω.
Το καλύτερο όμως το κράτησε για το τέλος: Σχετικά με τη στάση του στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών είπε ότι δεν πρόκειται να «μηδίσει», αλλά διευκρίνισε ότι δεν βιάζεται.
Πώς να μηδίσεις; Στην αυλή του σατράπη είσαι. Αν το κάνεις κατοχύρωσε την πατέντα. Κάτσε να δούμε αν θα χωράνε σε ταξί οι ψηφοφόροι του συναγερμού και καιρό για «νουθεσίες» έχεις άπλετο.
Τζάμπα περίμενα διάγγελμα μετά τον πρωινό συναγερμό. Με συνέντευξη μας ξεπέταξες…
Μικρός Οδυσσέας
Αntinews

Δεν υπάρχουν σχόλια: