ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.10.10

Εσείς οι Παπανδρέου….

Πήγε εκεί ως εκπρόσωπος της Ελλάδας.
Ο Νίκος Παπανδρέου παρευρέθη στα εγκαίνια του νοσοκομείου Υγεία, ιδιοκτησίας Ανδρέα Βγενόπουλου, στην Αλβανία. Όλοι αναρωτηθήκαμε για τους λόγους της εκεί παρουσίας του. Μας εξηγεί όμως με επιστολή του ο ίδιος :
“Δηλώνω για μία ακόμη φορά ότι η παρουσία μου, άτυπη μεν, αλλά ουσιαστική σαν όνομα, θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένη και ως καθήκον μου, και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο.
Είμαι βέβαιος ότι κάθε πολίτης θα ήταν πρόθυμος να κάνει το ίδιο, εντός και εκτός της χώρας μας, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για διεθνείς επενδυτικές ευκαιρίες.
Αλλωστε, με τον ίδιο τρόπο ενεργούσα και επί εποχής Ανδρέα Παπανδρέου σε παρόμοιες εθνικές προκλήσεις.”
=====================
Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου,: Ούτε λίγο ούτε πολύ μας ο κύριος αυτός μας λέει ότι η Ελλάδα κρέμεται από το όνομα Παπανδρέου. Πήγε εκεί ως  όνομα που εκπρωσωπει την Ελλάδα.  Σημειώνω ότι δεν πήγε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πήγε ο Ν. Παπανδρέου που είναι και  “βέβαιος ότι κάθε πολίτης θα ήταν πρόθυμος να κάνει το ίδιο”
Αλλά ο πρόεδρος τηνς Ελληνικής Δημοκρατίας  προφανός δεν ήταν.
Η  Ελληνική Δημοκρατία έχει γίνει απογοητευτική. Μπροστά στην εθνική ανάγκη  και στις κρήσιμες στιγμές οι βουλευτές μας αποδείχτηκαν  επαγγελματίες χειροκροτητές θεσιθήρες.  Η πνευματική ηγεσία κατώτερη των περιστάσεων. Το πολιτικό προσωπικό ανεπαρκές και  ηγέτες δεν υπάρχουν. Η πληροφόρηση είναι ελεγχόμενη και αηδιαστική.  Τα ΜΜΕ σας χορέυουν στο ταξί σαν  τον γύφτο τις αρκουδες. Ντροπή σας.   Αυτή η  Ελλάδα  η δική σας Ελλάδα είναι στο ΔΝΤ  και ειλικρινά το λέω δεν νομίζω ότι αξίζει να σωθεί.
Δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: