ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.1.14

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 98.9 πολίτη ο οποίος δέχθηκε κλήση για να καταθέσει σε δικογραφία για Εσχάτη Προδοσία

 


Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 98.9 πολίτη ο οποίος δέχθηκε κλήση για να καταθέσει σε δικογραφία για Εσχάτη Προδοσία των 173 βουλευτών που υπερψήφισαν το Α' Μνημόνιο το 2010. Στην δικογραφία αυτή έχουν συσχετισθεί πολλές μηνύσεις και αναφορές και άλλων Ελλήνων πολιτών.
Το βιντεο συμπεριλαμβάνει στο τέλος του και την ανακοίνωση της δικογραφίας της μήνυσης με βάση την οποία ο πολίτες υπέβαλε την αίτηση σύλληψης και δίωξης των βουλευτών, δηλαδή την μήνυση Αντωνίου. Για την δικογραφία αυτή εδώ και πάνω από δύο χρόνια κανένα κόμμα που έχει την δυνατότητα να το κάνει δεν ζήτησε την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής και σε αυτή έχει αναφερθεί μόνον κόμμα από το οποίο έχουν ήδη προφυλακισθεί βουλευτές τους με βάση κατηγορίες για αδικήματα του κοινού ποινικού Δικαίου.   Φαίνεται ότι η Εσχάτη Προδοσία κατά του Κράτους είναι για τα κόμματα του "δημοκρατικού τόξου" κάτι μη σοβαρό και ανάξιο της προσοχής τους.....   Η υπόθεση αυτή βρίσκεται σε προανακριτικό στάδιο σήμερα (26/1/2014) ενώ σχετική δικογραφία από μήνυση του Δημήτρη Αντωνίου έχει διαβιβασθεί και ανακοινωθεί στην Ολομέλεια της Βουλής από τις 24/11/2011 χωρίς να έχει ζητηθεί σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής καθώς το μόνο κόμμα που κατ' επανάληψη έχει αναφερθεί στο θέμα αυτό της Εσχάτης Προδοσίας δεν συγκεντρώνει ακόμη τις απαιτούμενες 30 υπογραφές βουλευτών και τα υπόλοιπα κομματα του "δημοκρατικού τόξου" όταν η υπόθεση αφορά Εσχάτη Προδοσία "δεν επιθυμούν την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής" σύμφωνα με δηλώσεις βουλευτών τους..... 
Ας ελπίσουμε ότι η Τακτική Δικαιοσύνη θα ξεκινήσει αυτό που εξαιτίας του απαράδεκτου νόμου περί "Ευθύνης" υπουργών οι βουλευτές των περισσοτέρων κομμάτων "θάβουν" εδώ και πάνω από 2 χρόνια τώρα παρόλο που το γνωρίζουν πολύ καλά.
Ας ελπίσουμε ότι η Δικαιοσύνη να πράξει επιτέλους τα δέοντα και θα στείλει τους υπευθύνους για την κατάσταση της Χώρας μας εκεί που ανήκουν.

Με εκτίμηση,
Παντελής Γιαμαρέλλος | pantg@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: