ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.1.14

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ , Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΚΝΩΔΑΛΟΥ ΕΙΠΕ: "ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ".....«180 μοίρες στροφή έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Κώστα Χαρδαβέλλα και τη Μαίρη Πολλάλη στον Real Fm λέγοντας ότι «αν ο ΣΥΡΙΖΑ ή το κάθε κόμμα αντιλαμβάνεται αυτό που αντιλαμβανόμαστε εμείς ως μείζον συμφέρον της χώρας, που είναι η παραμονή της χώρας στο ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε δεν υπάρχει θέμα. Μπορούμε όλοι να συνεργαστούμε».
ypourgeio-ygeias-adonis-georgiadis
Όσο για το πότε θα μπορέσει η χώρα να βγει ξανά στις αγορές δήλωσε ότι «η μερική μας έξοδος στις αγορές μέσα στο 2014 αν διατηρήσουμε τη σταθερότητα που έχουμε. Η κάλπη θα κρίνει αν θέλει ο λαός θέλει να ξαναμπεί στην περιπέτεια ή όχι» και δήλωσε αισιόδοξος λέγοντας: «100% βγαίνουμε από το τούνελ».
Μίλησε επίσης για τις πολιτικές του φιλοδοξίες λέγοντας ότι τις έχει υπερξεπεράσει. «Όταν μπήκα στην πολιτική δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα γινόμουν υπουργός. Τις πολιτικές μου φιλοδοξίες τις έχω υπερξεπεράσει. Θα ζήσει η Βουλή και χωρίς εμένα» και υποστήριξε ότι «η δημοφιλία δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει να κάνω τη δουλειά μου».

«Το θέμα έχει λυθεί» είπε για το θέμα των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων «γιατί έχει ληφθεί απόφαση από τον Πρωθυπουργό και δεν θα προχωρήσουμε σε μεταβολή. Θα έχουμε μια απελευθέρωση της τιμής στα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα προς τα κάτω για να υπάρχει ανταγωνισμός αλλά δεν θα βγουν από τα φαρμακεία» ξεκαθάρισε.
Έδωσε επίσης τέλος στις φήμες ότι θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κατέβω υποψήφιος δήμαρχων Αθηνών».
Σε ερώτηση σχετικά με την αντιμετώπιση που επιφυλάσσει ο κόσμος που τον συναντά είπε: «Τη μήνιν του κόσμου δεν την νιώθω γιατί ακόμα και τώρα που ήμουν σε μία πίττα στο Αιγάλεω, όλο αγκαλιές και φιλιά ήμασταν. Εγώ βιώνω έναν κόσμο που έχει προβλήματα και δεν μου λένε τι “υπουργάρα που είσαι”».
πηγή: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: