ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.1.14

ΝΕΟ ΔΟΓΜΑ ΝΔ : " ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ .... ΠΑΙΞΤΕ ΤΟ ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕΤΟ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ"

 
Ο γνωστός Γκεμπελίσκος Κεφαλογιάννης, ο οικονομολόγος της δεκάρας  και τρισμέγιστος κωλοτούμπας, σήμερα στην εκπομπή του Γνωστού γλείφτη Αυτιά ενώ προσπαθούσε επίμονα να ταυτίσει τον ΣΥΡΙΖΑ με τη δραχμή αλλά ο δημοσιογράφος παραδόξως δεν τον "βοηθούσε" στις γκεμπελικές μεθοδεύσεις του  ενώ ταυτόχρονα ο Αυτιάς "ευλογούσε" ( άλλη μια από τις γελοιότητες του δημοσιογράφου ο οποίος προσπαθεί για τον μισθό του να κρατά τις ισορροπίες και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ) τον Πρωθυπουργό Σαμαρά, ο εκπρόσωπος της ΝΔούλας  ... ΤΗΝ "ΕΚΑΝΕ" ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛ ΜΗ ΑΝΤΈΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΎΓΚΡΟΥΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ "ΣΎΜΜΑΧΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παρ τον εναν χτυπα τον αλλον , ευρωλιγουρηδες και οι δυο.

Γιώτης