ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.1.14

Φωτογραφίες σοκ ...από δωμάτια που βίαζε παιδιά ο Καντάφί

Δύο χρόνια μετά τη σύλληψη και τον θάνατο του Μουαμάρ Καντάφι, συνεχίζονται οι αποκαλύψεις που αφορούν την αρρωστημένη δράση του Λίβυου δικτάτορα, που -στα 42 χρόνια που παρέμεινε στην εξουσία- βίασε,
ξυλοκόπησε και ανάγκασε να γίνουν σκλάβοι του σεξ, χιλιάδες παιδιά, αγόρια και κορίτσια. Φρικιαστικές εικόνες που δείχνουν τα μπουντρούμια του σεξ που διατηρούσε στα παλάτια του ο Μουαμάρ Καντάφι είδαν το φως της δημοσιότητας. Στα δωμάτια της ντροπής ο αδίστακτος δικτάτορας οδηγούσε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 14 ετών, τα οποία είχε απαγάγει από τα σχολεία τους. Είχε δημιουργήσει μάλιστα και ένα ιδιωτικό γυναικολογικό ιατρείο στο οποίο εξέταζε να κορίτσια. για τυχόν σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα αλλά και για να δει αν ήταν παρθένες.
Ανάμεσα στα χιλιάδες θύματα του, ήταν ανήλικα κορίτσια τα οποία απήγαγε και κρατούσε φυλακισμένα για να τα βιάζει. Πολλά μάλιστα, τα ανάγκαζε να βλέπουν πορνογραφικό υλικό, που στο αρρωστημένο του μυαλό έμοιζε με ένα είδος «εκπαίδευσης».
http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: