ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.1.14

Αυτό γιατί δεν το αναφέρει κανένας δημοσιογράφος στα κανάλια ? ? ?

Φίλτατοι Κύριοι

Παρατηρώ σέ όλα σχεδόν τά Τηλεοπτικά Κανάλια, τό έντονο ενδιαφέρον και τά ρεπορτάζ, σχετικά με την έκδοση του ζευγους Γριβέα.
Δεν είδα όμως πουθενά (πιθανόν και αβλεψία μου) να αναφέρεται το γεγονός ότι ό κ Γριβέας και ή σύντροφός του, είναι Αγγλοι υπήκοοι με μόνιμη κατοικία το.....
Μάντσεστερ.

Τώρα : Κατά πόσον το Αγγλικό Δίκαιο επιτρέπει την έκδοση και παράδοση στις Δικαστικές Αρχές ξένης χώρας, έστω και για σοβαρότατη παράβαση στο εξωτερικό, ενός ή στην περίπτωσή μας δύο Βρεττανών Υπηκόων…..οψόμεθα !!!

Ντάνος Λυγίζος


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: