ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.5.10

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

ΒΑΣ. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσιογράφος

ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΡΟΣ

1) Αξιότιμη Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας

2) Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Ι.Ν.

3) Νομάρχη Κέρκυρας

4) Διευθύντρια Περιφέρειας Ι. Ν.

5) Διευθύντρια Νομαρχίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Υπουργείο Εσωτερικών

Υπουργείο Υγείας – Πρόνοιας

Μ.Μ.Ε.

ΘΕΜΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ

Αξιότιμες Κυρίες,

Αξιότιμοι Κύριοι,

Μετά από οδυνηρή περιπέτεια 14 μηνών του τραγικού συμπολίτη μας, συμπαραστατούμενου της Πρόνοιας Ν.Α. Κέρκυρας, ΒΑΣΙΛΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ που ήταν, καίτοι ψυχικά υγιής, ΑΚΟΥΣΙΑ κλεισμένος σε διάφορες ιδιωτικές ψυχιατρικές κλινικές μετά από συνεννόηση – συνενοχή Πρόνοιας Ν.Α. Κέρκυρας και κλινικών, αφέθη τελικά ελεύθερος μετά από εντολή της Κας Εισαγγελέως Πρωτοδικών και έφθασε στην Κέρκυρα ΠΡΟ ΣΑΡΑΝΤΑ (40) ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΜΕΡΩΝ σε άθλια κατάσταση, ΔΙΧΩΣ ΧΡΗΜΑΤΑ και ΔΙΧΩΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ αφού στην τελευταία κλινική που διέμενε φρόντισαν να του αφαιρέσουν και το βιβλιάριο καταθέσεών του και την ταυτότητα.

Όμως, ενώ υπολογίζεται ότι (εκτός από το αφαιρεθέν βιβλιάριο καταθέσεων) έχει ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ τα οποία του κατακρατά η Πρόνοια, στο διάστημα των 40 ημερών, ( εκτός από 50 ευρώ για να φτιάξει το ποδήλατό του και αυτά μετά από ικεσίες και ισχυρές πιέσεις), δεν του έδωσε (και αρνείται πεισματικά να του δώσει) ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ με αποτέλεσμα να περιφέρεται ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΣ, ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΣ, δίχως να δύναται να αγοράσει ένα παντελόνι, ένα ζευγάρι παπούτσια, ένα σαπούνι και γενικά κάποια είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζεται κάθε άνθρωπος.

Με άλλα λόγια η Πρόνοια συνεχίζει το «ανεξήγητο» σύστημα που είχε ανέκαθεν, όταν, σε διάστημα τριών (3) τουλάχιστον ετών που ο Πετρόπουλος απουσίαζε από την Κέρκυρα (2005 – 2008) ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΥΤΕ ΜΟΝΟΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩ και τον άφηνε ρακένδυτο και πεινασμένο στο έλεος του Θεού…

Επί πλέον, κυρίες της Πρόνοιας, φερόμενες σαν απόλυτες… ιδιοκτήτριες ενός μαγαζιού στο κέντρο της πόλης που έχει ο τραγικός συμπολίτης μας, δεν προβαίνουν, ετσιθελικά, στην ενοικίασή του, στερώντας έτσι από το «θύμα» τους άλλα 500 ευρώ περίπου μηνιαίως.

Για τους λόγους αυτούς,

Παρακαλείσθε θερμά, όπως, εκ της θέσεώς σας, υποχρεώσετε αυτές τις κυρίες που μέλημά τους είναι προφανώς Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ αυτού του δύστυχου ανθρώπου, όπως καταθέσουν σε Τράπεζα τα χρήματα που του κατακρατούν (πάνω από 45 – 50.000 ε.) και στη συνέχεια, με νόμιμες διαδικασίες, ας ρυθμισθεί μέχρι ποιο ποσό θα δύναται να κάνει ανάληψη μηνιαίως, ώστε να εξασφαλίσει, στοιχειωδώς, τα προς το ζειν.

Επίσης, κρίνεται σκόπιμο να γίνει και έλεγχος στα οικονομικά της Πρόνοιας, διότι «η γυναίκα του Καίσαρος…»

Με τιμή

Β. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: