ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.10.10

ΜΕ ΚΙΝΑΙΔΟ ΤΡΟΠΟ ..ΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΓΕΝΝΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Με αήθη τρόπο τα υπουργεία μπλόκαραν το ΣτΕ και την συζήτηση προσφυγής κατά του Μνημονίου

Η καθυστέρηση της αποστολής των φακέλων των οικονομικών υπουργείων, που αιτιολογεί την απόφαση να προσφύγει η Ελλάδα στο Μηχανισμό Στήριξης, οδήγησε στη ματαίωση της συζήτησης της προσφυγής που είχαν υποβάλλει κατα του Μνημονίου σωματεία, ενώσεις και σύλλογοι εργαζομένων.

Η καθυστέρηση των υπουργείων και κυρίως του Οικονομικών, να αποστείλει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, τα στοιχεία που τεκμηριώνουν την αναγκαιότητα προσφυγής της Ελλάδας στον Μηχανισμό Στήριξης, ήταν η αιτία αναβολής της συζήτησης της προσφυγής κατά του Μνημονίου στο ΣτΕ.

Την προσφυγή είχαν καταθέσει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, η ΑΔΕΔΥ ή ΓΣΕΕ, η Ενωση Συντακτών, σωματεία συνταξιούχων και άλλες επαγγελματικές και εργατικές ενώσεις, που ζητούν να εξεταστεί η συνταγματικότητα του Μνημονίου που υπέγραψε η ελληνική κυβέρνηση με
την τρόικα και συνέπεια του οποίου, ήταν οι περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα.
Η συζήτηση επρόκειτο να γίνει στο ΣτΕ την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου αλλά οι εισηγήτριες σύμβουλοι Μαίρη Σάρπ και Σπυριδούλα Χρυσικοπούλου, ζήτησαν την αναβολή, καθώς δεν είχαν λάβει παρά τις αιτήσεις τους, τα στοιχεία των υπουργείων που εμπλέκονται στην προσφυγή και κυρίως αυτά που χειρίζονται στις οικονομικές υποθέσεις όπως το Οικονομίας, Ανάπτυξης και μία σειρά άλλα, τα οποία λόγω ανασχηματισμού και αλλαγής αρμοδιοτήτων δεν είναι σε θέση να καταρτίσουν του σχετικούς φακέλους.
Έτσι οι εισηγήτριες, δεν μπορούν να σχηματίσουν πλήρη εικόνα για την προσφυγή της Ελλάδας στο Μηχανισμό Στήριξης έτσι ώστε να προχωρήσει η συζήτηση στο αρμόδιο τμήμα του ΣτΕ.
Η νέα ημερομηνία της συζήτησης στο θέμα, θα οριστεί την Παρασκευή, αλλά και πάλι είναι αμφίβολο εάν τα υπουργεία θα έχουν αποστείλει τους φακέλους, οδηγώντας την υπόθεση σε νέα αναβολή.

news247.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΟΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ 78 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!! ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ... ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ..... ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΗ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΦΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ [ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ]ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 20 ΗΜΕΡΩΝ... ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΕΒΑΙα ειναι γνωστο ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΛΗΡΩΣ απο καθε πλευρα [συνταγματικη ,νομικη, κλπ]