ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.10.10

ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!


ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΑ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, Η ΑΝ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΜΑΣ...

Νομίζω ότι το θέμα αυτό θα πρέπει να συζητηθεί σοβαρά, και να διαδοθεί η άποψη αυτή.

ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.... ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ...

Και μη μου πείτε ότι οι εκλογές ΟΤΑ δεν έχουν να κάνουν με το μνημόνιο και την εθνική κυριαρχία. Δε μπορεί να ασχολούμαστε με το πως θα μαζεύουμε τα σκουπίδια τη στιγμή που μας κλέβουνε την Πατρίδα.  Η συναλλαγή με τους προδότες σε περίοδο πολέμου αποτελεί προδοσία.

Ο Αλαβάνος με τη συμμαχία του το έπιασε¨το μήνυμα και το παίζει ήδη "αντιμνημονιακός".
Καλό βεβαίως θα είναι να δούμε την πορεία του καθενός πολιτικού που ζητάει την ψήφο μας. Δεν είδα τον κύριο Αλαβάνο ούτε να φωνάζει ούτε να διαμαρτύρεται όταν υπογραφόταν το μνημόνιο.
Αντίθετα και αυτός και το "κόμμα" του, μάλωναν για τις καρέκλες και τη μαρμίτα.
Τώρα βεβαίως που έρχονται εκλογές (έστω και ΟΤΑ), καλές είναι και αυτές, μας θυμήθηκε, και έδειξε τα δόντια του. (Απείλησε την Τρόϊκα ότι αν βγεί αυτός Περιφερειαρχης θα τους απαγορεύσει την είσοδο σε όλα τα κτίρια της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Αθήνα....
Μου θύμισε στην ταινία με τον αντωνάκη το στιγμιότυπο "εγώ είμαι στρατιωτικός και τα λέω τσεκουράτα"...

Μπούλη, ρούφα το αυγό σου και άσε μας εμάς να δούμε πως θα γλιτώσουμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια: